Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mestyák Ágnes
További közreműködők: Magyarné Dr. Horváth Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Baktériumok
Higiénia
HACCP
Élelmiszer-biztonság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23229

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg23229
005 20200226165125.0
008 191122suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Mestyák Ágnes 
245 1 0 |a Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben  |c Mestyák Ágnes  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Baktériumok 
695 |a Higiénia 
695 |a HACCP 
695 |a Élelmiszer-biztonság 
700 1 |a Magyarné Dr. Horváth Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23229/1/Mesty%C3%A1k%C3%81gnes_TW6SZC_TVvend.pdf  |z Dokumentum-elérés