Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Baktériumok Higiénia HACCP Élelmiszer-biztonság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23229 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg23229 | ||
005 | 20200226165125.0 | ||
008 | 191122suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Mestyák Ágnes | |
245 | 1 | 0 | |a Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben |c Mestyák Ágnes |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Baktériumok | ||
695 | |a Higiénia | ||
695 | |a HACCP | ||
695 | |a Élelmiszer-biztonság | ||
700 | 1 | |a Magyarné Dr. Horváth Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23229/1/Mesty%C3%A1k%C3%81gnes_TW6SZC_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |