Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
Elmentve itt :
Szerző: | Mestyák Ágnes |
---|---|
További közreműködők: | Magyarné Dr. Horváth Kinga |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Baktériumok Higiénia HACCP Élelmiszer-biztonság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23229 |
Hasonló tételek
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian
: Plattner Adrian
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta
: Tóth Brigitta
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime
: Chami Fatime
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta
: Menyes Nikoletta
Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében
: Tóth Ágnes
: Tóth Ágnes
"Egységben az erő" - Belgium
: Munkácsi Viktória
: Munkácsi Viktória
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Omnichannel stratégia kialakítása egy vidéki kiskereskedelemi egységben
: Garai Kinga
: Garai Kinga
Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
: Magyar Lajos
: Magyar Lajos
Személyi higiéniai változások a koronavírus kapcsán
: Bóta Fruzsina
: Bóta Fruzsina
Egységben az erő! A közösségi vásárlás modelljének bemutatása a Bónusz Brigád példáján keresztül
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Megjelent: (2013)
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
: Partl Veronika
: Partl Veronika
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor
: Hargitai Gábor
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Pirzsók Dániel
: Pirzsók Dániel
Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
: Puskás Bianka Petra
: Puskás Bianka Petra
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Hogyan tud egy szállítmányozó cég állandó, magas minőséget nyújtani ügyfelei részére a lehető legmagasabb biztonság betartása mellett, a kockázatok figyelembevételével?
: Barna Mónika
: Barna Mónika
Beszerzés, mint menedzsment funkció, a Frame Group Kft. higiéniai anyag beszerzésének fejlődése
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
Európai Uniós áfa szabályok a gyakorlatban
: Németh Veronika
: Németh Veronika
Fogyasztói szokások, illetve tudatosság vizsgálata a hagyományos és a fenntartható női higiéniai termékek tekintetében
: Rácz Petra
: Rácz Petra
A csoportos adóalanyiságot érintő áfa-szabályok specialitásai egy hitelintézeti áfacsoportnál
: Szegedi Nikolett
: Szegedi Nikolett
Protokoll szabályok szerepe és megszegéseik következményei a diplomáciában
: Rajzó Patrícia Boglárka
: Rajzó Patrícia Boglárka
A fuvarozással és ingatlanokkal kapcsolatos áfa-szabályok specialitásai
: Németh Erika
: Németh Erika
Transzferár szabályok eltéréseinek vizsgálata a helyi dokumentum viszonylatában
: Jakab Máté Attila
: Jakab Máté Attila
A könyvvizsgálati szabályok változása - A könyvvizsgálat folyamatának bemutatása
: Kelemen Lilla
: Kelemen Lilla
Az általános forgalmi adó szabályok specialitásai - láncügyletek, háromszögügyletek, adócsalás
: Barta-Vámos Patrik
: Barta-Vámos Patrik
Származási szabályok alkalmazása, a kumuláció jelentősége nemzetközi vállalatok esetében
: Kapalyag Kitti
: Kapalyag Kitti
A magyar és a nemzetközi konszolidációs számviteli szabályok összehasonlítása
: Rőth Mariann
: Rőth Mariann
A nemzetközi és magyar konszolidációs szabályok összehasonlítása egy magyar vállalat konszolidált beszámolóján keresztül
: Karsay Krisztina
: Karsay Krisztina
Élelmiszeripari szabályok az EU-ban, az élelmiszer-biztonság helyzete Magyarországon
: Gellérfy Júlia
: Gellérfy Júlia
A transzferárazási szabályok bemutatása, és a szokásos piaci ár meghatározása
: Keszthelyi Boldizsár László
: Keszthelyi Boldizsár László
A lízing számviteli elszámolása magyar- és nemzetközi (IFRS) szabályok szerint
: Hümpfner Dániel
: Hümpfner Dániel
Cash flow kimutatás nemzetközi és magyar számviteli szabályok szerinti összehasonlítása
: Horváth Viktória
: Horváth Viktória
Számviteli kötelezettségek összehasonlítása a magyar, német és IFRS szabályok alapján Egy németországi magyar leányvállalat példáján keresztül
: Fitos Dóra Anna
: Fitos Dóra Anna
A bevételek elszámolásának összehasonlítása a magyar és az IFRS szabályok szerint
: Guszejnov Miklós Márton
: Guszejnov Miklós Márton
A diplomáciai és konzuli képviseletekre és tagjaikra vonatkozó adózási szabályok Magyarországon
: Peregovits Vera
: Peregovits Vera
Pénzügyi instrumentumok számvitele és valós értékelése magyar szabályok és IFRS serint
: Zalavári Csaba
: Zalavári Csaba
Hasonló tételek
-
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia -
Személyi higiéniai feltételek kialakítása és betartása a Novotel székesfehérvári szállodájában
: Plattner Adrian -
Higiéniai szabályok megnyilvánulása és jelentősége a vendéglátásban
: Tóth Brigitta -
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata vendéglátói egység esetében
: Chami Fatime -
Higiéniai szabályok betartásának vizsgálata egy hagyományos vendéglátói egység esetében
: Menyes Nikoletta