Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Design of a Sustainable Restau...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Huszák Paula Linda
További közreműködők: Weninger Ágnes
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Sustainability
Restaurant
Design
Development
Environment
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/23426
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • The impact of COVID19 on hospitality through the perspectives of guests and restaurants
    ‌: Palásti Dávid
  • Customer's perception of sustainable restaurant The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
    ‌: Nguyen Quynh Thu
  • Corporate Financing Today, Green Finance
    ‌: Vágó Levente
  • The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
    ‌: Takács Péter Gergő
  • Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
    ‌: Ghannam Mohammad

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK