Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sustainability Restaurant Design Development Environment |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/23426 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg23426 | ||
005 | 20200214123808.0 | ||
008 | 191127suuuu hu om 000 eng d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a en | ||
100 | 1 | |a Huszák Paula Linda | |
245 | 1 | 0 | |a Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective |c Huszák Paula Linda |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Egy Fenntartható Étterem Tervezése Mai Szemlélettel |
246 | 1 | 1 | |a Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective |
695 | |a Sustainability | ||
695 | |a Restaurant | ||
695 | |a Design | ||
695 | |a Development | ||
695 | |a Environment | ||
700 | 1 | |a Weninger Ágnes |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/23426/1/Husz%C3%A1k_Paula_Linda_TAZEKR_TVtur.pdf |z Dokumentum-elérés |