Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
Elmentve itt :
Szerző: | Jankura Borka |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Biotermék biocsíra vitaminok ásványi anyagok Egészséges táplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2464 |
Hasonló tételek
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Az önkéntesség szervezetre gyakorolt hatása
: Kun-Nagy Klára
: Kun-Nagy Klára
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
A vezetési stílusok hatásai a szervezetre
: Nagy Roland
: Nagy Roland
Rejtett mozgatórugók-A pedagógusok érzelmi intelligenciájának hatása a szervezetre-
: Dúló Angelika
: Dúló Angelika
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
Az elektronikus kereskedelem bevezetésének beszerzési szervezetre gyakorolt hatásai
: Szabados Judit
: Szabados Judit
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
A home office hatása az egyénre és a szervezetre - Egy pénzügyi szektorban működő vállalat példáján keresztül
: Szücs Lilla
: Szücs Lilla
Akarják hatékonyabban?Az értekezletek hatékonyságának vizsgálata a vezetők kompetenciáinak fejlesztésével tréning környezetben és ennek hatása a szervezetre.
: Németh Bianka
: Németh Bianka
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
A fenntarthatóság és környezetvédelem gyakorlati megvalósulási lehetőségei, gazdasági hatékonysága és a szervezetre gyakorolt hatása vállalatoknál, illetve vállalkozásoknál.
: Molnár Lilla
: Molnár Lilla
Influenszerek hatása az egészséges életmódra
: Kedves Zsófia
: Kedves Zsófia
A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
: Kárpáti Eszter
: Kárpáti Eszter
Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
: Hóra Bettina
: Hóra Bettina
A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában
: Marosán Brigitta
: Marosán Brigitta
A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása
: Földi Borbála
: Földi Borbála
Lak-Hatás, avagy a népességnövekedés hatása Fót város önkormányzatára és egy fóti gazdálkodó szervezetre, a Nor-Color KFT-re
: Nagy Klára Katalin
: Nagy Klára Katalin
Az irodai tevékenység hatása az egészséges életmódra
: Petrics Anikó
: Petrics Anikó
A munkáltatói márkaépítés pozitív hatásai a szervezetre a Varian Medical Systems Hungary Kft. példáján keresztül
: Porcher Hanna Somerville
: Porcher Hanna Somerville
Turisztikai desztináció menedzsment szervezetek szerepe a mozgáskorlátozottak turizmusba kapcsolásában - különös tekintettel a váci TDM szervezetre
: Dunavölgyi Mátyás
: Dunavölgyi Mátyás
Hasonló tételek
-
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő -
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára