Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Simon Dóra |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Tokaj Tokaji borvidék Tokaji hagyományok gasztrokultúra étlapelemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25815 |
Similar Items
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter
: Mázi Eszter
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A TOKAJ-HEGYALJAI BORVIDÉK BORFESZTIVÁLJAINAK HATÁSA A TÉRSÉG TURIZMUSÁNAK FELLENDÜLÉSÉRE, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A BORTURIZMUSRA
: Tóth Kitti
: Tóth Kitti
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Hazánk bor- és szüreti fesztiváljainak vizsgálata a fenntarthatóság szempontjából / Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok és Bornapok
: Erdő Anna
: Erdő Anna
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
Tokaj – Hegyalja borvidék rendezvényturizmusának hozzájárulása a helyi gazdasági fejlődéshez
: Lénárd Réka
: Lénárd Réka
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Villányi borvidék bemutatása és megjelenése a vendéglátásban
: Polányi Amanda Patrícia
: Polányi Amanda Patrícia
A Csongrádi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Zsótér Barbara
: Zsótér Barbara
A Badacsonyi borvidék bemutatása, szerepe a regionális vendéglátásban
: Hertelendy Mátyás
: Hertelendy Mátyás
Világörökségek turisztikai hasznosításának összehasonlítása a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék kultúrtáj és a Fertő/Neusiedlersee kultúrtáj példáján
: Magosné Horváth Dorisz
: Magosné Horváth Dorisz
Tokaj turisztikai fellendítése
: Bánfai Orsolya
: Bánfai Orsolya
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Tokaj a borvilág térképén
: Frics Adrián
: Frics Adrián
Ételallergia és intolerancia vizsgálata a vendéglátásban és ennek higiénéje
: Pataki Mária Nikolett
: Pataki Mária Nikolett
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Tradicionális pezsgők piaci helyzete és marketingje a Kreinbacher Birtok nézőpontján keresztül
: Jankovics Simon
: Jankovics Simon
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Egy kastélyszálló perspektívái Tokaj-hegyalján
: Kovács Bianka
: Kovács Bianka
Tokaj-Hegyalja palackba zárt kincsei
: Bátorfi Boglárka
: Bátorfi Boglárka
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A Grand Tokaj Zrt. készletgazdálkodásának bemutatása
: Majoros Réka
: Majoros Réka
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
The strategy of the marketing activities of Grand Tokaj Ltd.
: Pázmándi Fanni Lilla
: Pázmándi Fanni Lilla
Revive and development of tourism in Tokaj Wine Region
: Soós Boglárka
: Soós Boglárka
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
Similar Items
-
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Mázi Eszter -
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina