A gasztronómia, mint turisztikai élményelem szerepe Peruban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Dél-Amerika desztináció döntéshozatal fogyasztói igények gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/25847 |
Kivonat: | A kutatásom célja az volt, hogy a Peruba utazó turisták szokásait, motivációit, döntési mechanizmusait megismerjem és ezt összefüggésbe hozzam az adott ország által reprezentált gasztronómiai turizmus sikereivel, élményelemeivel és desztinációs marketingkommunikációval. Kiemelt figyelemmel vizsgáltam, hogy az utazók milyen véleménnyel voltak az ország gasztronómiai értékeiről az utazás előtt, utazás alatt és ez hogyan változott (ha változott) az utazás befejeztével.Manapság a gasztronómiai turizmus iránti érdekeltség megnövekedett. Így, ha egy ország rendelkezik a kellő adottságokkal, hogy kulináris desztináció legyen, akkor érdemes megnézni mit tehet az érdekében, hogy még több szolgáltatást nyújtson ezzel kapcsolatban a turistáknak, és az ország fő attrakciójává alakítsa. |
---|