Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kónya András
További közreműködők: Zsolnay Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Z generáció
gyakorlati oktatás
középfokú oktatás
oktatásmódszertan
portfólió
szakképzés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/25848
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatom témája egy vizuális ingerekre ható oktatási módszer bemutatása. A portfóliómban bemutatom eddigi pályáfutásom során megélt problémaimat és ebből következi a felvetése a dolgozatom témájának. Az oktatási környezet felmérése után egy saját kutató munkán keresztül elemzem milyen igényei vannak a mai középiskolás diákoknak. A bemutató foglalkozást egy jó módszernek tartom arra, hogy szemléltessünk a szakmai oktatás terén. Majd a technológia segítségével további lehetőségeket tárok fel ebben a módszerben.