Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sáska Szilvia
Other Authors: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Format: Thesis
Kulcsszavak:fluktuáció
humán erőforrás menedzsment
jogszabály
munkaügyek
étterem
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26041

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg26041
005 20200908111416.0
008 200703suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Sáska Szilvia 
245 1 0 |a Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben  |c Sáska Szilvia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkám prezentálása során a humánerőforrást, mint munkaterületet fogom bemutatni, illetve annak gyakorlati megvalósulását a Budapest Party Service Kft. keretein belül. A humánerőforrás menedzsmenthez tartozó elméleti anyagok gyakorlati megvalósulását a VakVarjú Pest Étterem vizsgálatán keresztül kívánom bemutatni. Szekunder kutatásom szakmai könyvek és cikkek által kerülnek bemutatásra a dolgozat első részében. Elsősorban a HR-t, mint szervezeti alegységet mutatom be, és szakmai előretöréséről, jelentőségének folyamatos fejlődéséről teszek említést. Az elmélet további témái a gyakorlati helyen tapasztalt számomra leginkább releváns aspektusok elméleti hátterét tartalmazzák. Primer kutatásom a VakVarjú Pest Étterem üzletvezetőjével készített interjúmat tartalmazza, illetve az éttermi egységben elvégzett dolgozói elégedettségi vizsgálatot. Emellett saját tapasztalataim által alkotott véleményformálással kívánom kiegészíteni. 
695 |a fluktuáció 
695 |a humán erőforrás menedzsment 
695 |a jogszabály 
695 |a munkaügyek 
695 |a étterem 
700 1 |a Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26041/1/PROJEKTMUNKA-S%C3%A1ska%20Szilvia-v%C3%A9gleges.pdf  |z Dokumentum-elérés