Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Michelin Guide csúcsgasztronómia degusztációs étterem fine dining kóstoló menü |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26056 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26056 | ||
| 005 | 20200922093659.0 | ||
| 008 | 200706suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Gergely | |
| 245 | 1 | 0 | |a Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése |c Tóth Gergely |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatom lényege olyan étteremtípus keresése ami pénzügyileg is sikeressé teheti egy fine dining éttermet. A szakdolgozatom elején megvizsgálom a csúcsgasztronómia magyarországi történetét, majd elhelyezem az európai gasztrotérképen. Mélyebben megvizsgálom a fine dining világát, és megalkotom a gazdaságilag sikeres modell feltételeit. | |
| 695 | |a Michelin Guide | ||
| 695 | |a csúcsgasztronómia | ||
| 695 | |a degusztációs étterem | ||
| 695 | |a fine dining | ||
| 695 | |a kóstoló menü | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26056/1/Toth_Gergely_IN3EQS_Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |