A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Géczi Gabriella |
---|---|
További közreműködők: | Szalók Dr. Csilla |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fenntarthatóság jövedelmezőség kis- és középvállalkozás - KKV marketing vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26117 |
Hasonló tételek
Fenntartható városi közlekedés Budapest példáján keresztül
: Kapitány Bálint
: Kapitány Bálint
Kisvállalkozások fejlesztése egy mikrotérség példáján keresztül
: Kotek Balázs
Megjelent: (2013)
: Kotek Balázs
Megjelent: (2013)
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt
: Eged Zsolt
Marketingeszközök alkalmazása a vendéglátásban a Budapest Party Service példáján keresztül
: Berki Réka
: Berki Réka
A kisvállalkozások nemzetgazdasági szerepvállalásának bemutatása a CJ Gozo Kft példáján keresztül
: Kovács Péter
: Kovács Péter
Élelmiszernagykereskedő kisvállalkozások komplex elemzése a Fallós- Plusz Kft. példáján keresztül
: Sztricsek Loretta
: Sztricsek Loretta
A magyar mikro- és kisvállalkozások marketingtevékenységének bemutatása a BioCoop Egészségház Kft. példáján keresztül
: Benedek Melinda Beáta
: Benedek Melinda Beáta
Kisvállalkozások működése a BPWS Kft. példáján bemutatva
: Munk Zsófia
: Munk Zsófia
A kisvállalkozások új adózási formáinak vizsgálata
: Kordik Gabriella
: Kordik Gabriella
Fenntartható turizmus a városokban, Pécs példáján keresztül
: Palkovics Petra Alexandra
: Palkovics Petra Alexandra
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban
: Bank Gabriella
: Bank Gabriella
A kisvállalkozások adózása
: Varga Marianna
: Varga Marianna
A kisvállalkozások támogatása
: Terjék Szilvia
: Terjék Szilvia
A kisvállalkozások társadalmi és gazdasági helyzete Magyarországon a Pannon-Nest Bt. példáján keresztül
: Molnár Attila
: Molnár Attila
A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban
: Pálfi Ibolya Barbara
: Pálfi Ibolya Barbara
Kisvállalkozások finanszírozási kérdései
: Sári Ádám
: Sári Ádám
Kisvállalkozások túlélésének titka
: Vargha Péter
: Vargha Péter
Modern Kisvállalkozások Fejlődése
: Fajka Ákos Róbert
: Fajka Ákos Róbert
Kisvállalkozások finanszírozási lehetőségei
: Rigó Dániel Ádám
: Rigó Dániel Ádám
Bankmarketing bemutatása és elemzése a Budapest Bank példáján keresztül
: Laczik Laura
: Laczik Laura
A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában
: Csoma Kitti
: Csoma Kitti
A sikeres kisvállalkozások működésének feltételei a Zrínyi Étterem tükrében
: Gombos Gabriella
: Gombos Gabriella
A gazdálkodási környezet elemei és hatásuk a kisvállalkozások tevékenységére
: Papp Gabriella
: Papp Gabriella
A kisvállalkozások versenyképessége hazánkban
: Mérész Pálma
: Mérész Pálma
A szállodai animáció bemutatása a Floresta Hotel segítségével
: Géczi Gabriella
: Géczi Gabriella
Kisvállalkozások adózási lehetőségeinek bemutatása, összehasonlító elemzése komplex esettanulmánnyal
: Szilágyi Mária
: Szilágyi Mária
Nonprofit szervezetek sajátos gazdálkodásának bemutatása a fenntartható működés jegyében A Habitat for Humanity példáján keresztül
: Horváth Evelyn Carmen
: Horváth Evelyn Carmen
Szegmentáció szerepe a szállodai értékesítésben az ibis Budapest Heroes Square példáján keresztül
: Keresztesi Fanni Gabriella
: Keresztesi Fanni Gabriella
Mikro- és kisvállalkozások hitelezése
: Nagy Adrienn
: Nagy Adrienn
Kisvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlítása
: Somogyi Barbara
: Somogyi Barbara
A kisvállalkozások adózási formáinak elemzése, és az új Kata törvény hatása a kisvállalkozások működésére
: Németh Dorina
: Németh Dorina
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
A fenntartható turizmus kihívásai Budapest egyes kerületeiben
: Kovács Zsófia Mária
: Kovács Zsófia Mária
Marketingstratégia és kommunikációs lehetőségek bemutatása a hazai kisvállalkozások életében
: Bendik Vivien
: Bendik Vivien
Fenntartható fejlődés és vállalati fenntarthatóság a Bosch példáján keresztül bemutatva
: Geszti Zsófia Anna
: Geszti Zsófia Anna
A környezettudatos gazdálkodás bemutatása a Mercure Budapest Korona szálloda példáján keresztül
: Kalmár Kincső
: Kalmár Kincső
A kisvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlítása
: Takács Bianka
: Takács Bianka
A kisvállalkozások szerepe Érd városában
: Padányi Áron
: Padányi Áron
Overturizmus és látogatómenedzsment, kihívások Budapest fenntartható turizmusában
: Tóth Valentina Alma
: Tóth Valentina Alma
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Hasonló tételek
-
Fenntartható városi közlekedés Budapest példáján keresztül
: Kapitány Bálint -
Kisvállalkozások fejlesztése egy mikrotérség példáján keresztül
: Kotek Balázs
Megjelent: (2013) -
Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül
: Eged Zsolt -
Marketingeszközök alkalmazása a vendéglátásban a Budapest Party Service példáján keresztül
: Berki Réka -
A kisvállalkozások nemzetgazdasági szerepvállalásának bemutatása a CJ Gozo Kft példáján keresztül
: Kovács Péter