Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Gluténmentes ételkészítés a ha...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Baranyai Ádám
További közreműködők: Lugasi Dr. habil. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cöliákia
glutén
gluténmentes diéta
gluténmentes ételkészítés
ételintolerancia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26281
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
    ‌: Mészáros Vivien Brigitta
  • A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
    ‌: Lőrincz Anna
  • Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
    ‌: Ollári Barbara Fanni
  • Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
    ‌: Molnár György
  • Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
    ‌: Kocsis Brigitta

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK