Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | hagyomány kelt tészta kovász péksütemény élesztő |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26347 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg26347 | ||
| 005 | 20200911131220.0 | ||
| 008 | 200821suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Kata Anna | |
| 245 | 1 | 0 | |a Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon |c Tóth Kata Anna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom témájaként a kelt tészták táplálkozásban betöltött szerepét szeretném tanulmányozni és bemutatni Magyarországon és külföldön egyaránt. | |
| 695 | |a hagyomány | ||
| 695 | |a kelt tészta | ||
| 695 | |a kovász | ||
| 695 | |a péksütemény | ||
| 695 | |a élesztő | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/26347/1/Kelt%20t%C3%A9szt%C3%A1k%20szerepe%20a%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1ba%20k%C3%BClf%C3%B6ld%C3%B6n%20%C3%A9s%20Magyarorsz%C3%A1gon%2C%20T%C3%B3th%20Kata%20%28%20F0QKQF%29%202020.pdf |z Dokumentum-elérés |