A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | egészség export-import innováció kávéfogyasztás marketing árképzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26403 |
Kivonat: | Szakdolgozatom témája a kávé kultúrája. Az első fejezetben szó lesz a különböző generációk kávézási szokásairól, különféle nézőpontok vizsgálata által. A második fejezetben bemutatásra kerül a kávéfőzők technológiai fejlődése, illetve ennek szerepe és hatása a társadalomra. A harmadik fejezetben a kávé gazdasági és marketing oldala kerül említésre, végezetül pedig az ital negatív és pozitív hatásairól lesz szó.A szakdolgozatom célja, hogy jobban megismerhessem a kávé világát, kultúráját, gazdaságát és hatását, mindezt más-más aspektusból és generációk szemszögéből. Ez a téma évek óta foglalkoztat, lényegében a szakdolgozat megírása adott okot arra, hogy részletesen a dolgok mélyére ássak. |
---|