Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Demeter Anikó
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:alapanyag
eredményvizsgálat
kultúra
street food
Ázsia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/26420
Leíró adatok
Kivonat:H1: Véleményem szerint egy jól működő Street food vendéglátóegység sikeressége a megfelelő alapanyag-tudatosságon múlik.  H2: Fontos szerepe van a stand, vagyis a Street food elhelyezkedésének azon belül demográfiai helyzetének a sikerességéhez.  H3: Adott ország gasztronómiai kultúrája és az ott élő emberek igényessége nagyban befolyásolja a Street food jövedelmezőségét.