HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
Elmentve itt :
Szerző: | Baranyi Szabolcs |
---|---|
További közreműködők: | Nincs adat Nincs adat |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | HACCP-rendszer Alföld Pro-Coop Zrt. Raktározás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/26718 |
Hasonló tételek
Nyugat-nógrádi COOP Zrt. fejlesztési projekt megvalósítása, az ÁIR rendszer bevezetése
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A frissáru marketing kommunikációja a TESCO-nál
: Gergely Kristóf Benedek
: Gergely Kristóf Benedek
Új SCM modul bevezetése a Magyar Telekom raktárában
: Takács Sándor
: Takács Sándor
Frissáru várható forgalmának kalkulációja a kiskereskedelem egyik meghatározó tagjánál
: Bártfay Enikő
: Bártfay Enikő
Anyagáramlási folyamatok az Aeroplex Kft. raktárában
: Nagy Tamás
Megjelent: (2014)
: Nagy Tamás
Megjelent: (2014)
A DunaPro disztribúciója
: Bonnyai Tünde
: Bonnyai Tünde
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
Az Abaúj Coop Zrt. munkaerő- és létszámgazdálkodása
: Jaskó Tamara
: Jaskó Tamara
CSR-elköteleződés a Dél-Alföld régióban
: Szűcs Szilvia
: Szűcs Szilvia
Raktárirányítás a MAHART Gabonatárház Kft. ömlesztett raktárában
: Király Alexandra
: Király Alexandra
Munkaruhaváltás egy multinacionális termelő vállalat MRO raktárában
: Lénárt Bernadett
: Lénárt Bernadett
A Georgikon Coop Zrt. ellátási láncának bemutatása
: Gombkötő Bálint
: Gombkötő Bálint
A Gödöllő Coop Zrt. stratégiai szemléletének elemzése
: Csizmadia Ágnes
: Csizmadia Ágnes
Az Abaúj Coop Zrt. pénzügyi tervének összeállítási folyamata
: Móré Alexandra
: Móré Alexandra
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra
: Dobia Alexandra
Teljesítménymutatók elemzése a Robert Bosch Kft. régiós raktárában
: Szabó Eszter Tünde
: Szabó Eszter Tünde
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma
: Fekete Soma
A Gödöllő COOP Zrt. beszámolójának elemzése 2010-2014
: Kis Martin
: Kis Martin
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
Az egészségturizmus jelene és versenyképessége az Észak-Alföld turisztikai régióban
: Mondzinger Dorina Henriett
: Mondzinger Dorina Henriett
A DunaPro Kft. disztribúciós tevékenysége az FMCG szektorban
: Garamvölgyi Dóra
: Garamvölgyi Dóra
Az automatizáció eszközei a logisztikában és azok alkalmazása az Aldi raktárában
: Nagy Olivér Bendegúz
: Nagy Olivér Bendegúz
A vezetői számvitel alkalmazása a Coop Kiskőrös Zrt-nél
: Sztranyák Adél
: Sztranyák Adél
Georgikon Coop Zrt. hitelképessége és a hitelekből megvalósuló beruházása
: Lázár Bálint
: Lázár Bálint
A Rábaköz MM Zrt. által üzemeltetett Coop boltok vásárlóinak fogyasztói attitűdje az etnocentrizmus tükrében és ennek lehetséges hatása a Coop Hungary Zrt. marketingstratégiájára
: Háhner László Péter
: Háhner László Péter
Pro-Plast Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján
: Balogh Boglárka
: Balogh Boglárka
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A COOP üzletlánc marketingfókuszú bemutatása
: Vass Béla
: Vass Béla
A Coop üzletlánc online értékesítése
: Vidra Eszter
: Vidra Eszter
Magyar tulajdonban lévő kiskereskedelmi üzletláncok piaci helyzetének és piacbefolyásolásának bemutatása a Coop, valamint a Kapos Coop Zrt. példáján keresztül
: Páli Krisztina
: Páli Krisztina
A HACCP rendszer működtetése és továbbfejlesztési lehetőségei a Lidl Magyarország Bt. bicskei üzletében
: Kihári Nikolett
: Kihári Nikolett
Marketingkommunikációs tevékenység ismertetése, majd alkalmazása a Coop Hungary Zrt -nél
: Gulyás Petra
: Gulyás Petra
Controlling beszámolók szerkesztése, tartalmának kialakítása a Tisza-Coop Zrt. gyakorlatában
: Sokvári Vanessza
: Sokvári Vanessza
Turizmus és vidékfejlesztés összefüggésének vizsgálata az Észak-Alföld régió példáján keresztül
: Pipó Borbála
: Pipó Borbála
A helyi gasztronómia integrálása a Dél-Alföld Turisztikai Régió kastélyaiba
: Brecska Laura
: Brecska Laura
A kis- és közepes méretű vállalkozások finanszírozása a ProDSP Technologies Zrt. példáján keresztül
: Csomor Gergely
: Csomor Gergely
Hasonló tételek
-
Nyugat-nógrádi COOP Zrt. fejlesztési projekt megvalósítása, az ÁIR rendszer bevezetése
: Farkas Bálint -
A frissáru marketing kommunikációja a TESCO-nál
: Gergely Kristóf Benedek -
Új SCM modul bevezetése a Magyar Telekom raktárában
: Takács Sándor -
Frissáru várható forgalmának kalkulációja a kiskereskedelem egyik meghatározó tagjánál
: Bártfay Enikő -
Anyagáramlási folyamatok az Aeroplex Kft. raktárában
: Nagy Tamás
Megjelent: (2014)