A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
Elmentve itt :
Szerző: | Furák Fanni |
---|---|
További közreműködők: | Kopcsay Dr. László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Marketingstratégia Budapest Buddha-Bar Hotel Budapest |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2718 |
Hasonló tételek
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia
: Szilvási Zsófia
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla
: Kobela Lilla
Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül
: Fekete Adrienn
: Fekete Adrienn
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
"Please, make up my room"- A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest emeleti tevékenységének összehasonlító elemzése
: Sztrunga Tünde
: Sztrunga Tünde
A Mellow Mood Hotels Atrium Fashion Hotel, Buda Castle Fashion Hotel és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace sales és marketing tevékenységének összehasonlító elemzése
: Andóczi-Balog Rita
: Andóczi-Balog Rita
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
: Koller Anna
: Koller Anna
An exploratory investigation of guest satisfaction in the case of Sáo Food and Bar Budapest
: Nguyen Dieu Huyen
: Nguyen Dieu Huyen
A Hotel Eger & Park**** marketingstratégiája
: Gyöngy Bence
: Gyöngy Bence
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
A Budapest Trading Company marketingstratégiája
: Schneider Tímea
: Schneider Tímea
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
Az Opel Budapest Autószalon Marketingstratégiája
: Almási Gergő
: Almási Gergő
Hotel Moments piacra lépése és marketingstratégiája
: Darázs Viola
: Darázs Viola
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
Az új budapesti libegő (Budapest Skycab) marketingstratégiája
: Gabányi Petra
: Gabányi Petra
The growth of luxury hotels in Budapest
: Szenteleki Fanni
: Szenteleki Fanni
Az esztergomi Hotel Adalbert*** marketingstratégiája és annak eredményessége
: Partos Ábris Gábor
: Partos Ábris Gábor
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
A Brain Bar fesztivál hatása és jelentősége
: Szücs Gábor
: Szücs Gábor
A PlayVR Budapest Virtuális Valóság Szórakoztatóközpont marketingstratégiája
: Szentgyörgyi Márton Tamás
: Szentgyörgyi Márton Tamás
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
A Propeller Bar & Café SWOT és PEST analízise
: Kangas Krisztofer
: Kangas Krisztofer
Rebranding of a restaurant through the example of Villám Food Bar
: Hevér Kitti
: Hevér Kitti
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingstratégiája a fiatalok körében
: Dihel Krisztina
: Dihel Krisztina
Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary
: Chaker Hager
: Chaker Hager
A Budapest Hotel Downtown üzleti terve
: Tóth-Berényi Katalin Fanni
: Tóth-Berényi Katalin Fanni
Lukoil marketingstratégiája
: Máthé Ildikó
: Máthé Ildikó
Emirates marketingstratégiája
: Hegedüs Gergő Gábor
: Hegedüs Gergő Gábor
Hotel Nemzeti Budapest – MGallery Collection **** beruházás értékelése
: Szikszay Fanni
: Szikszay Fanni
Az ONO Poké Bowl Bár sales és marketing tevékenysége
: Fodor Éva Klaudia
: Fodor Éva Klaudia
Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars
: Béres Sándor Bence
: Béres Sándor Bence
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
Hasonló tételek
-
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia -
A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace bemutatása, gasztronómiája és helye a magyar szállodaiparban
: Szilvási Zsófia -
Az online marketing térnyerése a Buddha-Bar Hotel és Restaurant példáján keresztül
: Kobela Lilla -
Boutique-hotel jelenség A boutique-hotelek termék- és árpolitikájának elmezése a Buddha-Bar Hotel Budapest példáján keresztül
: Fekete Adrienn -
Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából.
: Szabó Bettina