Bakti Boglárka Mária & Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben.
Chicago Style (17th ed.) CitationBakti Boglárka Mária and Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati Stratégiája, Az étlaptervezés Menete, a Régiós Alapanyagok Megjelenési Formái, Szezonalitás Figyelembe Vétele a Tervezésben.
MLA idézésBakti Boglárka Mária and Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati Stratégiája, Az étlaptervezés Menete, a Régiós Alapanyagok Megjelenési Formái, Szezonalitás Figyelembe Vétele a Tervezésben.
Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..