APA citáció

Bakti Boglárka Mária & Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Bakti Boglárka Mária and Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati Stratégiája, Az étlaptervezés Menete, a Régiós Alapanyagok Megjelenési Formái, Szezonalitás Figyelembe Vétele a Tervezésben.

MLA idézés

Bakti Boglárka Mária and Tóth Gábor. A Gerbeaud-ház ételkínálati Stratégiája, Az étlaptervezés Menete, a Régiós Alapanyagok Megjelenési Formái, Szezonalitás Figyelembe Vétele a Tervezésben.

Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..