A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bakti Boglárka Mária
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étlap
étlap készítés
étlapelemzés
Gerbeaud
kávéház
ONYX
szezonalitás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28260
005 20210208125957.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bakti Boglárka Mária 
245 1 2 |a A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben  |c Bakti Boglárka Mária  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat? 
695 |a étlap 
695 |a étlap készítés 
695 |a étlapelemzés 
695 |a Gerbeaud 
695 |a kávéház 
695 |a ONYX 
695 |a szezonalitás 
700 1 |a Tóth Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260/1/Projektmunka-Bakti%20Bogl%C3%A1rka-NZOCX0.pdf  |z Dokumentum-elérés