A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étlap étlap készítés étlapelemzés Gerbeaud kávéház ONYX szezonalitás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg28260 | ||
005 | 20210208125957.0 | ||
008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Bakti Boglárka Mária | |
245 | 1 | 2 | |a A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben |c Bakti Boglárka Mária |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat? | |
695 | |a étlap | ||
695 | |a étlap készítés | ||
695 | |a étlapelemzés | ||
695 | |a Gerbeaud | ||
695 | |a kávéház | ||
695 | |a ONYX | ||
695 | |a szezonalitás | ||
700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260/1/Projektmunka-Bakti%20Bogl%C3%A1rka-NZOCX0.pdf |z Dokumentum-elérés |