A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | étlap étlap készítés étlapelemzés Gerbeaud kávéház ONYX szezonalitás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28260 | ||
| 005 | 20210208125957.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Bakti Boglárka Mária | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Gerbeaud-ház ételkínálati stratégiája, az étlaptervezés menete, a régiós alapanyagok megjelenési formái, szezonalitás figyelembe vétele a tervezésben |c Bakti Boglárka Mária |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatomban azokat a jelenségeket fogom vizsgálni, melyek segítik és befolyásolják a fogyasztókat, többek között az ételek vagy vendéglátó egységek kiválasztásában. Eladási oldalról pedig vizsgálni fogom, hogy milyen lehetőségek állnak a vendéglátó egységek rendelkezésére, mind beszerzési, mind eladási szempontból. Sokan megszokásból választanak ételt, nem pedig az étlap segítségével. Ez felvetette bennem a kérdést, hogy, aki ilyen módon választ ételt az vajon szívesen ismer-e meg új ételeket, konyhákat? | |
| 695 | |a étlap | ||
| 695 | |a étlap készítés | ||
| 695 | |a étlapelemzés | ||
| 695 | |a Gerbeaud | ||
| 695 | |a kávéház | ||
| 695 | |a ONYX | ||
| 695 | |a szezonalitás | ||
| 700 | 1 | |a Tóth Gábor |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28260/1/Projektmunka-Bakti%20Bogl%C3%A1rka-NZOCX0.pdf |z Dokumentum-elérés |