A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nyirfás Luca Dorottya
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:beszerzés
csomagolás
élelmiszerbiztonság
raktározás
szállítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatom címe : A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Projektmunkámban bemutatom az árubeszerzés fontosabb részeit, ezután rávilágítok csomagolás és a termelés részleteire is. Mindezeket elsősorban élelmiszer biztonsági szempontoknak megfelelően vizsgáltam.Részletezem továbbá a gyakorlatom alatt szerzett tapasztalataimat és elemzem azokat.Dolgozatom végén a kutató munkámat mutatom be, vizsgálom meg és javaslatokat teszek.