A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nyirfás Luca Dorottya
Other Authors: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Format: Thesis
Kulcsszavak:beszerzés
csomagolás
élelmiszerbiztonság
raktározás
szállítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302
Description
Abstract:Dolgozatom címe : A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Projektmunkámban bemutatom az árubeszerzés fontosabb részeit, ezután rávilágítok csomagolás és a termelés részleteire is. Mindezeket elsősorban élelmiszer biztonsági szempontoknak megfelelően vizsgáltam.Részletezem továbbá a gyakorlatom alatt szerzett tapasztalataimat és elemzem azokat.Dolgozatom végén a kutató munkámat mutatom be, vizsgálom meg és javaslatokat teszek.