A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | beszerzés csomagolás élelmiszerbiztonság raktározás szállítás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg28302 | ||
| 005 | 20210208130214.0 | ||
| 008 | 210208suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Nyirfás Luca Dorottya | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül |c Nyirfás Luca Dorottya |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Dolgozatom címe : A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül. Projektmunkámban bemutatom az árubeszerzés fontosabb részeit, ezután rávilágítok csomagolás és a termelés részleteire is. Mindezeket elsősorban élelmiszer biztonsági szempontoknak megfelelően vizsgáltam.Részletezem továbbá a gyakorlatom alatt szerzett tapasztalataimat és elemzem azokat.Dolgozatom végén a kutató munkámat mutatom be, vizsgálom meg és javaslatokat teszek. | |
| 695 | |a beszerzés | ||
| 695 | |a csomagolás | ||
| 695 | |a élelmiszerbiztonság | ||
| 695 | |a raktározás | ||
| 695 | |a szállítás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302/1/Nyirf%C3%A1s_Luca_projektmunka_%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302/2/Eredetis%C3%A9gi%20nyilatkozat%20a%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |