Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A vendéglátás fő folyamatainak...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nyirfás Luca Dorottya
Other Authors: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Format: Thesis
Kulcsszavak:beszerzés
csomagolás
élelmiszerbiztonság
raktározás
szállítás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28302
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés
Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
    ‌: Páldi Petra
  • A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
    ‌: Vígh Ramóna
  • A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
    ‌: Kisiván Milán
  • A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
    ‌: Kun Zoltán
  • A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
    ‌: Maczák Zsuzsanna Réka

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs