A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fogyasztói igények fogyasztói szokások húsfogyasztás marhahústermelés táplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28310 |
Abstract: | A dolgozat maga egy alapanyagra fókuszál, amely nem más, mint a marhahús. Dolgozatomban a marhahúst és magát az állatot igyekszem feltérképezni és megismerni, amelytől azt remélem, válaszokat nyújt majd mind az állat, mind a húsa, valamint az emberek marhához viszonyulását illetően hazánkban. Szeretném megmutatni, hogy ebből az alapanyagból milyen egyéb ételek hozhatók még ki, és, hogy nem kell nagy ördöngösség ahhoz, hogy valami finomat készítsünk, akár otthoni körülmények között. |
---|