A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nagy Krisztián András
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:fogyasztói igények
fogyasztói szokások
húsfogyasztás
marhahústermelés
táplálkozás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28310

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg28310
005 20210208130239.0
008 210208suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Nagy Krisztián András 
245 1 2 |a A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában  |c Nagy Krisztián András  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A dolgozat maga egy alapanyagra fókuszál, amely nem más, mint a marhahús. Dolgozatomban a marhahúst és magát az állatot igyekszem feltérképezni és megismerni, amelytől azt remélem, válaszokat nyújt majd mind az állat, mind a húsa, valamint az emberek marhához viszonyulását illetően hazánkban. Szeretném megmutatni, hogy ebből az alapanyagból milyen egyéb ételek hozhatók még ki, és, hogy nem kell nagy ördöngösség ahhoz, hogy valami finomat készítsünk, akár otthoni körülmények között. 
695 |a fogyasztói igények 
695 |a fogyasztói szokások 
695 |a húsfogyasztás 
695 |a marhahústermelés 
695 |a táplálkozás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/28310/1/Szakdolgozat%202020%20-%20Nagy%20Kriszti%C3%A1n%20Andr%C3%A1s%20%28PKLWSR%29.pdf  |z Dokumentum-elérés