A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
Saved in:
Main Author: | Nagy Krisztián András |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fogyasztói igények fogyasztói szokások húsfogyasztás marhahústermelés táplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28310 |
Similar Items
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
: Peti Dorina
: Peti Dorina
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Különböző élelmiszercsoportok szerepe, jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a vendéglátóipari étkeztetésben
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Az Internet jelentősége, felhasználási lehetőségei a kereskedelemben
: Kelemen Zoltán
: Kelemen Zoltán
Blokklánc technológia és annak felhasználási lehetőségei a logisztikában
: Szabó Maja
: Szabó Maja
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
: Bene Luca
: Bene Luca
A gépi tanulás felhasználási lehetőségei a klímaváltozás elleni küzdelemben
: Simon Bernadett
: Simon Bernadett
A teljesítményértékelés szerepe, folyamata és eredményeinek felhasználási lehetőségei egy konkrét vállalat példáján keresztül
: Kóbor Eszter
: Kóbor Eszter
Okostelefonok applikációinak felhasználási szokásai
: Tóth Tamás Gergely
Published: (2013)
: Tóth Tamás Gergely
Published: (2013)
Adatvizualizáció felhasználási lehetőségei egy vállalat humán erőforrásainak hatékonyságnövelése érdekében
: Farkas Adél
: Farkas Adél
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
Az üzleti intelligencia felhasználási területei
: Banu László
: Banu László
ERP BI új felhasználási módja
: Rádi Dániel
: Rádi Dániel
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
ERP BI modul új felhasználási módja
: Kovács Dóra Jozefina
: Kovács Dóra Jozefina
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Felhasználási területek és biztonsági problémák az IoT világában
: Csengeri Lilla Ágnes
: Csengeri Lilla Ágnes
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Különböző szarvasmarha fajták jellemzői, és elkészítésük lehetőségei a hazai és nemzetközi gasztronómiában
: Perjés Máté
: Perjés Máté
Alkoholtartalmú italok felhasználási lehetősége az ételkészítésben Magyarországon, melegkonyhán
: Guld Márta
: Guld Márta
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
A blokklánc lehetséges felhasználási módjai a logisztikai folyamatok fejlesztésében
: Mida Vivien
: Mida Vivien
Similar Items
-
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor -
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő -
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn -
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit -
A "szuperélelmiszerek" fogyasztói megítélése és lehetséges szerepe az egészséges táplálkozásban
: Peti Dorina