Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszerfogyasztás fenntartható fogyasztás fogyasztói csoportok fogyasztói magatartás vásárlói magatartás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28374 |
| Kivonat: | Manapság egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális étrendet kövessenek az egészségük érdekében. Az utóbbi időben kiugróan megnőtt a glutén- és laktózérzékenyek száma Magyarországon. Dolgozatomban elsősorban az ilyen diétákat követők fogyasztási szokásait kutatom; hogy milyen szempontok szerint vásárolnak; milyen termékeket preferálnak; ezeknek a termékeknek az árai milyen módon befolyásolják a vásárlásukat, illetve bemutatom a mai fogyasztói csoportokat és hogy miként használják a vállalatok versenyelőnyként a glutén- és laktózmentes jelzéseket. |
|---|