Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • A tej minősége és annak fontos...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Borbély Attila Bence
További közreműködők: Lugasi Dr. habil. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
mizo
tej
tejgazdaság
tejminőség
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28490
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • A tej útja a beszerzés folyamatának elemzése, fejlesztési lehetőségek vizsgálata
    ‌: Pál Viktória
  • Tej és tejtermékek fogyasztói szokásainak alakulása 2019-ben
    ‌: Juhnyevics Julia
  • Halételek kínálata és fogyasztási szokásainak bemutatása különböző típusú vendéglátó egységekben
    ‌: Géresi Emese
  • A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
    ‌: Haga Gréta
  • A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében
    ‌: Spengler András

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_ob4snq39udn3jv4463snem9b41