A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben
Elmentve itt :
Szerző: | Borbély Attila Bence |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat mizo tej tejgazdaság tejminőség vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28490 |
Hasonló tételek
A tej útja a beszerzés folyamatának elemzése, fejlesztési lehetőségek vizsgálata
: Pál Viktória
: Pál Viktória
Tej és tejtermékek fogyasztói szokásainak alakulása 2019-ben
: Juhnyevics Julia
: Juhnyevics Julia
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta
: Haga Gréta
A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében
: Spengler András
: Spengler András
A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
: Patócs Balázs Andor
: Patócs Balázs Andor
Minőség, mint versenyelőny
: Molnár Anetta
: Molnár Anetta
Minőség az egészségügyben
: Varró Katalin
Megjelent: (2013)
: Varró Katalin
Megjelent: (2013)
A COVID gazdasági hatása és vásárlói magatartás változása a vendéglátó egységekben, azon belül egy vendéglátóhely vizsgálata
: Kasza Réka
: Kasza Réka
Környezeti vezetői számvitel alkalmazhatóságának kérdései a tej- és tejtermékgyártás területén, kiemelten az önköltségszámításban
: Medovarszky Ivett
: Medovarszky Ivett
Minőség 2012 minőségbiztosítás a jövő szállodáiban
: Juhász László, et al.
Megjelent: (2010)
: Juhász László, et al.
Megjelent: (2010)
A hazai tej-és tejtermékek helyzete a kiskereskedelmi láncok és a generációs csoportok tekintetében
: Katona Patrik
: Katona Patrik
Minőség-ellenőrzés a könyvvizsgálatban
: Kekk Laura Rita
: Kekk Laura Rita
Minőség-ellenőrzés a könyvvizsgálatban
: Kerschbaummayer Péter
: Kerschbaummayer Péter
Minőség szerepe a vállalkozásokban
: Bálint Tamás Jenő
: Bálint Tamás Jenő
Gondolatok a minőség mérhetőségéről
: Ilyésné Molnár Emese
Megjelent: (2008)
: Ilyésné Molnár Emese
Megjelent: (2008)
Balatonparti vendéglátóipari üzlet működtetése
: Foltyn Vivien
: Foltyn Vivien
A hivatalos megjelenés fontossága és annak gyakorlati megnyilvánulási formái
: Donnert Olimpia Emma
: Donnert Olimpia Emma
Folyamatmenedzsment és annak fontossága a Yettel Magyarország Zrt. működésében
: Schull Angelika Mária
: Schull Angelika Mária
Számviteli beszámoló minősége a járműiparban
: Szokó Aletta Hajnalka
: Szokó Aletta Hajnalka
Az adminisztráció fontossága és annak megfelelő formája a gazdasági életben
: Szilágyi Zoltán
: Szilágyi Zoltán
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Fenntartói minőség - fenntartók jogai, kötelezettségei
: Gaál Judit
: Gaál Judit
Mesterséges Intelligencia használata minőség-ellenőrzésben
: Kőrös Eszter
: Kőrös Eszter
Halak, halfogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Horváth Emőke
: Horváth Emőke
Egy nemzetközi pénzügyi szolgáltató vállalat ügyfélélménye és az ügyfélkapcsolatainak minősége
: Mátéfi Attila
: Mátéfi Attila
Vendéglátóipari egységek telephelyválasztását meghatározó tényezők vizsgálata
: Kiss Barnabás
: Kiss Barnabás
Egy vendéglátóipari üzlet portfóliói fejlesztésének forgatókönyve
: Ozsvár Cintia
: Ozsvár Cintia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Minőség és biztonság a nemzetközi közúti áruszállításban
: Nákó Erika
: Nákó Erika
Minőség szerepe az iskolarendszeren kívüli nyelvoktatásban
: Gieda Loretta
: Gieda Loretta
Pszeudocereáliák fajtái, táplálkozástudományi jelentőségük és vendéglátóipari felhasználásuk
: Kőműves Anita Vivien
: Kőműves Anita Vivien
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk
: Abay Márk
: Abay Márk
Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata
: Molnár Péter
: Molnár Péter
Minőség a takarmányozásban MSZ EN ISO 9001:2009 bevezetése egy takarmány kereskedelemmel és gyártással foglalkozó vállalkozásnál
: Lengyel Ákos
: Lengyel Ákos
A vendéglátóipari kisvállalkozások sikerességét gátló tényezők vizsgálata
: Bocska Edit
: Bocska Edit
Minőség életre tervezve avagy értékteremtés, megbízhatóság, biztonság
: Derda Gyuláné
: Derda Gyuláné
BEILLESZKEDÉSI LEHETŐSÉGEK Nehézségek a Kereskedelmi és Vendéglátóipari felnőttképzési oktatás Pest Megyei Börtönök körében
: Kosztyán Attila Tamás
: Kosztyán Attila Tamás
A duális képzés hatása a kereskedelmi és vendéglátóipari szakképzésre
: Csiszár Zsoltné
: Csiszár Zsoltné
Minőségmérés a hivatalos statisztikában. A munkaerő-felmérés minősége
: Tajti Dóra
: Tajti Dóra
Hasonló tételek
-
A tej útja a beszerzés folyamatának elemzése, fejlesztési lehetőségek vizsgálata
: Pál Viktória -
Tej és tejtermékek fogyasztói szokásainak alakulása 2019-ben
: Juhnyevics Julia -
A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
: Haga Gréta -
A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében
: Spengler András -
A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
: Patócs Balázs Andor