Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • A tej minősége és annak fontos...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

A tej minősége és annak fontossága a vendéglátóipari egységekben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borbély Attila Bence
Other Authors: Lugasi Dr. habil. Andrea
Format: Thesis
Kulcsszavak:cukrászat
mizo
tej
tejgazdaság
tejminőség
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/28490
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • A tej útja a beszerzés folyamatának elemzése, fejlesztési lehetőségek vizsgálata
    ‌: Pál Viktória
  • Tej és tejtermékek fogyasztói szokásainak alakulása 2019-ben
    ‌: Juhnyevics Julia
  • A tej -és növényi ital fogyasztási szokások és körülmények Magyarországon
    ‌: Haga Gréta
  • A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében
    ‌: Spengler András
  • A tej és tejtermékek szerepe a helyi termékek piacán és a vendéglátásban
    ‌: Patócs Balázs Andor

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs