Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
Saved in:
Main Author: | Turcsik Adrienn |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Morvay Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Accor Hotels élelmiszer-adományozás élelmiszer-hulladék élelmiszer-pazarlás szállodaipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28546 |
Similar Items
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
: Czeller Balázs
: Czeller Balázs
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka
: Csáti Réka Rebeka
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A középiskolai tanulók szemléletformálásának lehetősége az élelmiszer pazarlás témájában
: Vári Sándor
: Vári Sándor
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
: Tajmanov Vera
: Tajmanov Vera
Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete
: Gősi Réka
: Gősi Réka
Az élelmiszer-veszteség csökkentésének jelenlegi és jövőbeni megoldásai a szállodai vendéglátásban
: Balogh Gergely
: Balogh Gergely
Az élelmiszer-pazarlás minimalizálásának kihívásai az Accor szállodaláncnál a Planet 21 tükrében
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
: Varga Krisztina
: Varga Krisztina
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén
: Csarnai Anita
: Csarnai Anita
Az élelmiszer-kiskereskedelemi láncok marketingstratégiájának elemzése, különös tekintettel a hard-diszkontokra vonatkozóan
: Tánczos-Szabó Barbara
: Tánczos-Szabó Barbara
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
Élelmiszer reklámok kommunikációs stratégiái
: Izsó Nikolett
: Izsó Nikolett
Élelmiszer értékesítés stratégiai menedzsmentje
: Sárkány Anna
: Sárkány Anna
A hazai élelmiszer-kiskereskedelmi mobilalkalmazások lehetőségei 2022-ben
: Szántó Edina
: Szántó Edina
Az élelmiszer reklámok hatása a gyerekekre
: Szentmiklóssy Eszter
: Szentmiklóssy Eszter
Az online élelmiszer-kereskedelem helyzete napjainkban
: Batizi Noémi
: Batizi Noémi
Multiplatform karakter kommunikáció az élelmiszer-kereskedelemben
: Adame Regina
: Adame Regina
Az online élelmiszer-vásárlás magyarországi helyzete
: Szűcs Kornélia
: Szűcs Kornélia
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra
: Jezeri Luca
: Jezeri Luca
Az élelmiszerbiztonság szerepe, fejlesztési lehetőségei az élelmiszer-előállítás és forgalmazás területén
: Ragány Attila
: Ragány Attila
Az élelmiszer-kilométer lehetséges szerepe a vendéglátásban
: Nagy Attila
: Nagy Attila
Az élelmiszer veszteségek hatása a logisztikai folyamatokra
: Gottlaszné Király Orsolya
: Gottlaszné Király Orsolya
Hulladékmentes ellátási lánc megvalósíthatósága az élelmiszer-kereskedelemben
: Berta Zsófia Mária
: Berta Zsófia Mária
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata
: Pencz Dorottya Kata
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
Észak-nyugat magyarországi élelmiszer nagykereskedés bemutatása
: Gőgh Viktória
: Gőgh Viktória
Raktározás az élelmiszer nagykereskedelemben, a Helit Kft. gyakorlatában
: Szőke Csaba
: Szőke Csaba
Online élelmiszer-kereskedelem az Auchan Magyarország Kft.-nél
: Lipták Márton
: Lipták Márton
Fenntarthatóság és fenntartható fogyasztás az élelmiszer és ruhaiparban
: Harnberger Dorina Kíra
: Harnberger Dorina Kíra
Az online vásárlói szokások vizsgálata az élelmiszer kereskedelem tekintetében
: Kun Viktória
: Kun Viktória
A rövid élelmiszer-láncok működése a gazdaságban
: Fazekas Fruzsina
: Fazekas Fruzsina
Tudatos élelmiszer-fogyasztás a Z-generáció körében
: Tábori Zoltán
: Tábori Zoltán
Élelmiszer-allergia és a fogyasztói magatartás kapcsolata
: Karacs Dóra Erika
: Karacs Dóra Erika
A vevőkiszolgálási idő csökkentésének lehetőségei egy vegyipari nagyvállalatnál
: Seres Beáta
: Seres Beáta
Similar Items
-
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
: Czeller Balázs -
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla -
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla -
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla -
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka