A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
Saved in:
Main Author: | Csernus Mátyás |
---|---|
Other Authors: |
Máté Dr. Zoltán
Totth Dr. Gedeon |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | étterem kisvállalatok közösségi média marketingkommunikáció vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28741 |
Similar Items
SQ Gasztro Kft. üzleti terve
: Kovács Aliz
: Kovács Aliz
FH Gasztro Kft. rendezvényei a Parlamentben
: Miskovicz Eszter
: Miskovicz Eszter
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
Vállalkozási hajlandóság és motiváció a gasztro vállalkozók körében
: Zubor Lúcia Viktória
: Zubor Lúcia Viktória
Budapest, mint gasztro-turisztikai célpont a fiatalok szemével
: Balogh Réka
: Balogh Réka
A Sportolók táplálkozása és étkeztetése a Zöld Gasztro kft-ben
: Bercze Zsombor
: Bercze Zsombor
Bor és a nők
: Szalay Kitti
: Szalay Kitti
A Bors napilap újságírója
: Kovács Bence
: Kovács Bence
Magyar bor fuvarozása Szentpétervárra
: Panov Iván
: Panov Iván
A hazai financial technology vállalatok marketingkommunikációjának jellemzői
: Ertl Mátyás
: Ertl Mátyás
A WWF Magyarország marketingkommunikációjának bemutatása
: Falu Gabriella Krisztina
Published: (2014)
: Falu Gabriella Krisztina
Published: (2014)
Bor gasztronómia, kiemelten Szigligeten és Szent György-hegyen
: Kazacsay László
: Kazacsay László
A bor barát vagy ellenség?
: Seres Bernadett
: Seres Bernadett
Bor nagykereskedelmi vállalat üzleti terve
: Steitz Kata Flóra
: Steitz Kata Flóra
Turner Café&Bar Projekt
: Esztergályos Máté
: Esztergályos Máté
Az egri Juhász testvérek pincészetének bemutatása – bor, marketing, vendéglátás
: Köves Daniella
: Köves Daniella
A Buddha-Bar Hotel Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Magyar Zsófia
: Magyar Zsófia
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
Egy családi térkő üzem marketingkommunikációjának bemutatása
: Döbörhegyi Balázs
Published: (2014)
: Döbörhegyi Balázs
Published: (2014)
A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
: Veszeli Réka
: Veszeli Réka
Comprehensive Analysis of Napterasz food bar
: Kiss Mihály
: Kiss Mihály
A hazai és nemzetközi gasztro-influencerek hatása a gasztronómiai fogyasztási szokásokra a fiatal felnőttek körében
: Garancsy András
: Garancsy András
A VELUX Magyarország Kft. társadalomközpontú marketingkommunikációjának bemutatása
: Siklódi Brenda
: Siklódi Brenda
A bor és a kultúra a turizmusban
: Sors László
: Sors László
A Magyar Bor Személyesen marketing tevékenységének elemzése
: Baranyai Tamás Bendegúz
: Baranyai Tamás Bendegúz
Versenyképesség és érdekképviselet a magyar bor piacán
: Németh Mónika
: Németh Mónika
Bor-, falusi- és ökoturizmus háromszöge Heves megyében
: Kovács Dorina
: Kovács Dorina
A Buddha-Bar Hotel Budapest marketingstratégiája
: Furák Fanni
: Furák Fanni
A Bamba Marha Burger Bár sikertörténete
: Szenes Szabolcs Gerő
: Szenes Szabolcs Gerő
A Bamba Marha Burger Bár kínálata
: Szücs Márkó
: Szücs Márkó
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
Central Grand Cafe & Bar turisztikai vonzereje
: Bartha Zsófia
: Bartha Zsófia
A T62 Hotel tevékenysége, fókuszban a marketingkommunikációjának bemutatása
: Szurkos Orsolya Laura
: Szurkos Orsolya Laura
A kultúra és a bor találkozása Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál vizsgálata
: Vaár György
: Vaár György
A METRO Kereskedelmi Kft. szervezeti- és marketingkommunikációjának bemutatása
: Lénárt Lilla
: Lénárt Lilla
A Budapest Park bemutatása, szolgáltatásainak és marketingkommunikációjának elemzése
: Martinkó Dorka
: Martinkó Dorka
Villa Pianciani marketingkommunikációjának vizsgálata
: Szücs Rebeka
: Szücs Rebeka
A bor online értékesítésének szerepe a hazai piacon
: Horváth Klaudia
: Horváth Klaudia
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
Similar Items
-
SQ Gasztro Kft. üzleti terve
: Kovács Aliz -
FH Gasztro Kft. rendezvényei a Parlamentben
: Miskovicz Eszter -
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás -
Vállalkozási hajlandóság és motiváció a gasztro vállalkozók körében
: Zubor Lúcia Viktória -
Budapest, mint gasztro-turisztikai célpont a fiatalok szemével
: Balogh Réka