A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
Saved in:
Main Author: | Erdélyi Dalma |
---|---|
Other Authors: |
Gyurcsik András
Harsányi Dr. Dávid |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | borok eseménymarketing marketingkommunikáció rendezvények Tokaji borvidék |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28748 |
Similar Items
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Published: (2013)
: Buzai Éva
Published: (2013)
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra
: Horváth Nóra
Az egri borok megjelenése a nemzetközi piacon
: Birinyi Eszter
: Birinyi Eszter
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka
: Kovács Fanni Bianka
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia
: Rajnai Zsófia
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna
: Peták Zsuzsanna
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A tokaji borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége napjainkban
: Bón Vivien
: Bón Vivien
A fenntarthatóság fontossága a látogatók számára a rendezvényeken és fesztiválokon
: Morner Fanni
: Morner Fanni
A Heineken márka bemutatása és a márkakép rendezvényeken való megjelenítése
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
: Márkus Kata Zsófia
Published: (2009)
Fenntarthatóság szerepe az IIR Magyarország Kft. által szervezett felnőttképzési rendezvényeken.
: Kámán Eszter
: Kámán Eszter
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
A hazai fenntarthatósági gyakorlatok vizsgálata a rendezvényeken, különös tekintettel az élelmiszerpazarlásra
: Zsákai Fanni
: Zsákai Fanni
A villányi és tokaji pincészet a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Egy projekt tervezésének és megvalósításának bemutatása, a soproni FIBA rendezvényeken keresztül
: Botka Gerda
: Botka Gerda
Nagy borok, kis cégér avagy a magyar borok helyzete a világban és itthon
: Gombás Szilvia
: Gombás Szilvia
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Borok a New York Palotában
: Füle Petra
: Füle Petra
A Tokaji borvidék speciális vendéglátása helyi vállalkozások példáján keresztül
: Harsányi Laura Katalin
: Harsányi Laura Katalin
Vendégélmény kialakítása gálavacsora rendezvényeken rendezvénytechnológia segítségével a Special Effects Zrt. példáján keresztül
: Köbli Enikő
: Köbli Enikő
Similar Items
-
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra -
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta -
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Published: (2013) -
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia -
A sváb kultúra és ennek megjelenése Soroksáron és a helyi rendezvényeken
: Horváth Nóra