Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
Elmentve itt :
Szerző: | Borgyos Marcell |
---|---|
További közreműködők: |
Pigniczki Sándor
Zsigmond-Heinczinger Dr. Száva |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | marketing marketingstratégia vegán vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/28904 |
Hasonló tételek
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor
: Szommer Gábor
Street food a vendéglátásban
: Sali Bence
: Sali Bence
A street food evoluciója
: Vitányi Szabolcs
: Vitányi Szabolcs
A street food elterjedése Budapesten
: Szomolányi Brigitta Bianka
: Szomolányi Brigitta Bianka
A street food, mint jelenség
: Érsek Soma
: Érsek Soma
Egy mai street food vállalkozás marketing stratégiája
: Porkoláb Péter Norton
: Porkoláb Péter Norton
A Street food jelenség Budapest utcáin
: Réti Fanni
: Réti Fanni
A street food-jelenség Budapest utcáin
: Cser Anna
: Cser Anna
A Street Food csomagolóanyagok árképzésének elemzése
: Lőrincz Tamás
: Lőrincz Tamás
A budapesti street food vállalkozások marketingstratégiájának összehasonlítása
: Fabók Zsófia
: Fabók Zsófia
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Street food megjelenése a gasztronómiai fesztiválokon Budapesten
: Kócsó Beatrix
: Kócsó Beatrix
OPPORTUNITIES OF GROWTH FOR STREET FOOD FESTIVALS IN BUDAPEST, HUNGARY
: Forgács Balázs
: Forgács Balázs
A street food fellendülésének bemutatása budapesti vállalkozások alapján
: Thimár Zsófia Zita
: Thimár Zsófia Zita
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
A marketing mix vizsgálata a street food világában.
: Németh Csaba Bendegúz
: Németh Csaba Bendegúz
Elektronikus bankolás, avagy lépést tartani a 21. század fejlődésével
: Simon Titanilla
: Simon Titanilla
A Social Media megjelenése a Budapesti Street Food keretein belül
: Ördög Sára
: Ördög Sára
Mennyiben jelent vonzerőt a magyarországi beutazó turizmusban a street food?
: Fóner Kristóf
: Fóner Kristóf
Az Ucca bár kínálatának elemzése, vagyis a Street Food világa
: Plander Ágnes
: Plander Ágnes
A street food jelenlegi helyzete és népszerűsége a magyar vendéglátásban
: Bitó Boglárka
: Bitó Boglárka
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
A street food láncok márkaépítési folyamatainak, marketingkommunikációjának, fogyasztói magatartásának vizsgálata
: Tóth Dávid
: Tóth Dávid
Introducing the “Street food” phenomenon in the Hungarian market based on the example of Reinpold’s Kolbice
: Hunkó Fruzsina
: Hunkó Fruzsina
Megvalósíthatósági tanulmány Vendéglő és bár Balatonfüreden
: Gazda Boglárka
: Gazda Boglárka
Vállalkozást támogató honlap, avagy Piacra lépés online marketing segítségével
: Sasvári Csilla
: Sasvári Csilla
A gazdasági bűnözés alakulása Magyarországon az EU-ba lépést követően
: Karácsony Mária
: Karácsony Mária
A Street Food, mint gasztronómiai irányzat bemutatása, és marketingkommunikációs eszközeinek ismertetése.
: Baráz Patrícia
: Baráz Patrícia
A TikTok platform hatása a Z generáció street food étteremválasztására
: Kőszegváry Ádám Ferenc
: Kőszegváry Ádám Ferenc
Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány
: Garajszki Gabriella
: Garajszki Gabriella
TGI Fridays megvalósíthatósági tanulmány
: Hegedüs Máté
: Hegedüs Máté
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
Internet szolgáltatás a szállodaiparban, hogyan lehet lépést tartani a változó vendégigényekkel
: Barcza Fruzsina
: Barcza Fruzsina
A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
: Jánosi Krisztián
: Jánosi Krisztián
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Hasonló tételek
-
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell -
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor -
Street food a vendéglátásban
: Sali Bence -
A street food evoluciója
: Vitányi Szabolcs -
A street food elterjedése Budapesten
: Szomolányi Brigitta Bianka