Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
Saved in:
Main Author: | Szakál Szabina |
---|---|
Other Authors: | Gundel Dr. János |
Kulcsszavak: | tájétel Őrség Berek Halászkert Kérdőíves felmérés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/2954 |
Similar Items
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
: Horváth Róbert
: Horváth Róbert
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix
: Huszár Beatrix
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Magyarországi legendák turisztikai jellegű hasznosítása
: Kékesi Ádám
: Kékesi Ádám
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Ipari szimbiózis jellegű együttműködések tervezése, kialakítása
: Balogh Péter
: Balogh Péter
IT Jellegű krízis vizsgálata egy magyar gyártó vállalatnál
: Szabolics Máté
: Szabolics Máté
Bérek és béren kívüli juttatások alakulásának elemzése és értékelése
: Kazareczki Dóra
: Kazareczki Dóra
Támogató jellegű programok a hátrányos helyzetű tanulók számára
: Bátorligeti Erika
: Bátorligeti Erika
Nem anyagi jellegű ösztönzők hatása a munkavállalói motivációra
: Szöllősy Petra
: Szöllősy Petra
Egy induló olasz jellegű bisztró piaci lehetőségeinek elemző vizsgálata
: Horváth Zoltán
: Horváth Zoltán
Bérek és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításában
: Telek Loretta
: Telek Loretta
A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Bence
: Bakos Bence
A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Chrenkó Noémi
: Chrenkó Noémi
A borok megjelenése KIOSK Budapest itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bende Kristóf
: Bende Kristóf
Online reklám jellegű bejegyzések hatása a fogyasztókra, elégedettségük növelésének lehetőségei
: Mészáros Csenge
: Mészáros Csenge
A BOROK MEGJELENÉSE A GELLÉRT SÖRÖZŐ ITALLAPJÁN, A PINCÉSZETEK BEMUTATÁSA, BOROK ÉS ÉTELEK PÁROSÍTÁSA
: Butnaru Sabina Bianca
: Butnaru Sabina Bianca
A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása
: Veres Vivien
: Veres Vivien
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése az És Bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.
: Tóth József
: Tóth József
Bérek és bérjellegű kifizetések Magyarországon és az Egyesült Királyságban az adózás tükrében
: Kovács Márta
: Kovács Márta
BÉREK ÉS BÉRJELLEGŰ KIFIZETÉSEK MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN AZ ADÓZÁS TÜKRÉBEN
: Kovács Márta
: Kovács Márta
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Köz és versenyszféra összehasonlítása a bérek, bérjárulékok és a béren kívüli juttatások szempontjából
: Rigó Anita
: Rigó Anita
A bérek és béren kívüli juttatások hatása és jelentősége a hazai vállalatok gyakorlatában
: Szücs Klaudia
: Szücs Klaudia
A borok megjelenése a Budapest Marriott Hotel itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Bakos Kinga
: Bakos Kinga
A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása
: Kaszás Alexandra
: Kaszás Alexandra
A borok megjelenése a DiVino Gozsdu Borbár itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Duka Balázs
: Duka Balázs
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Az árfolyamváltozás hatásai egy étteremláncot - franchise jellegű szerződéssel - üzemeltető vállalat tevékenységének eredményességére
: Borbély Zsolt
: Borbély Zsolt
Munkaerő-piaci állapot, foglalkoztatottság és munkanélküliség továbbá bérek alakulása Magyarországon, valamint kitekintés a globális helyzetre
: Kristóf Tamás
: Kristóf Tamás
Similar Items
-
Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában
: Rohrbacher Lilla -
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina -
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó -
A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
: Horváth Róbert -
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix