Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
Elmentve itt :
Szerző: | Szászi Alexandra Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Fűszer ehető virág fűszerek felhasználása fűszerek gyógyhatásai |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/3399 |
Hasonló tételek
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka
: Máté Rebeka
A virágok útja, avagy virágkereskedelem a termelőtől a fogyasztóig
: Eisele Anna Gabriella
: Eisele Anna Gabriella
Friss diplomások munkavállalási motivációja az SSC szektorban
: Szántó Márton Attila
: Szántó Márton Attila
Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében
: Sörös Dániel
: Sörös Dániel
Az Y és Z generációs friss diplomások helyzete a munkaerőpiacon
: Mokrán Tímea
: Mokrán Tímea
A friss zöldség termékpálya résztvevők közvetett hatása a vetőmag forgalmazására
: Szungyi Péter
Megjelent: (2006)
: Szungyi Péter
Megjelent: (2006)
Ebéd házhoz-szállítás a kezdetektől napjainkig. Avagy, út a Foodexpresstől a FrissFoodig
: Fülöp Anikó
: Fülöp Anikó
Miért leszünk nagyvállalati alkalmazottak? Elhelyezkedési motivációk vizsgálata nagyvállalati környezetben, friss diplomás munkavállalók és egyetemisták tekintetében.
: Szakács-Kolozsvári Norbert
: Szakács-Kolozsvári Norbert
Gamer streaming videók üzleti célú felhasználása
: Szandrusic Alexandra
: Szandrusic Alexandra
Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
: Dobrádi Dóra
: Dobrádi Dóra
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában
: Szokolai Dóra
: Szokolai Dóra
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
SAP rendszer pénzügyi felhasználása egy nagyvállalatnál
: Kádár Nikolett
: Kádár Nikolett
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
A PET palack felhasználása és környezeti hatásai
: Hetényi István Zsolt
: Hetényi István Zsolt
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
A személygépjárművek megítélése, felhasználása és helyzete napjainkban
: Vécsey Áron
: Vécsey Áron
Online adatszolgáltatás felhasználása a NAV kiválasztásai során
: Molnár Dávid
: Molnár Dávid
Az Európai uniós támogatások felhasználása Picardie régióban
: Gál Anita
: Gál Anita
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A zöld tea felhasználása és fogyasztási szokásai napjainkban
: Bayer Brigitta
: Bayer Brigitta
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Hasonló tételek
-
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura -
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra -
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva -
Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata
: Máté Rebeka -
A virágok útja, avagy virágkereskedelem a termelőtől a fogyasztóig
: Eisele Anna Gabriella