COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Redele Dorián István
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:éttermek
házhozszállítás
korlátozások
koronavírus-járvány (COVID-19)
vendéglátóhelyek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36417
Leíró adatok
Kivonat:A projektmunkámban szerettem volna bemutatni a koronavírus járvány okozta változásokat az éttermek esetében. Az eseményeket időrendi sorrendben állítottam. Több étterem vezetőségét felkeresve, illetve saját tapasztalataim alapján végeztem a kutatásaimat. Próbáltam több irányból bemutatni a vírus okozta következményeket. A projektmunkámban leírom miként alakultak át az éttermek, illetve miként reagáltak a bekövetkező hatásokra. A projektmunkám végén arra is kitérek miként alakulhat át a vendéglátás Budapesten a vírus hatására.