A Hintaló's Knödel Kocsma arculatváltása, avagy hogyan alakult át a vendéglátás a koronavírus idején
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | arculatváltás gasztronómia kiszállítás koronavírus-járvány (COVID-19) melegkonyha német vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36419 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36419 | ||
| 005 | 20210922090037.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Szabó Kristóf | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Hintaló's Knödel Kocsma arculatváltása, avagy hogyan alakult át a vendéglátás a koronavírus idején |c Szabó Kristóf |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A projektmunka a budapesti Hintaló nevű szórakozóhely arculatváltásáról szól, melyet a koronavírus (COVID-19) és az ez által okozta korlátozások alakítottak ki. A szórakozóhely egy konyhával bővült, amely számomra gyakorlati helyként szolgált. A konyha ételkínálatának alapja a knödel, ami egy tradicionális német étel. Továbbá, a kocsmából gasztro-kocsmává átalakult vendéglátóhely a szeszes italokkal való főzés miatt is érdekes. Ebben a dolgozatban részletezem a konyha berendezését, gasztronómiáját, működését és átfogó képet próbálok adni az egész vállalkozásról. | |
| 695 | |a arculatváltás | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a kiszállítás | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a melegkonyha | ||
| 695 | |a német | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Schablik Dr. Vilmos |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36419/1/Szab%C3%B3%20Krist%C3%B3f%20Projektmunka.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36419/2/avdhA5-d831062b-0af3-4eaa-82fb-601c67a9184a.pdf |z Dokumentum-elérés |