Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Gáll Ivett |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | gasztronómia kérdőíves felmérés nápolyi pizza Olaszország pizzéria |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36421 |
Hasonló tételek
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József
: Rádi József
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban.
: Király Dominika
: Király Dominika
Pizza vagy gulyás? Az olasz és a magyar élelmiszeripari szabàlyozàsok összehasonlítása, ezen országok termékeinek piaci helyzete
: Sallai Ivett
: Sallai Ivett
Hagyományos és extrém ízesítésű csokoládék ismertetése és kedveltségének vizsgálata
: Kovács-Pepich Réka
: Kovács-Pepich Réka
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő
: Lobenwein Klaudia Enikő
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
Egy budapesti pizzeria bemutatása az élelmiszerbiztonság szemszögéből
: Révész Zita Róza
: Révész Zita Róza
Az olasz gasztronómia helyzete a Four Seasons Hotel Milánó F&B részlegén keresztül
: Németh Andrea
: Németh Andrea
Ahány ország, annyiféle pizza.
: Varga Réka Petra
: Varga Réka Petra
Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése
: Kordics Viktória
: Kordics Viktória
A Nápolyi Kft. pénzügyi helyzetével és finanszírozási politikájával kapcsolatos elemzések a számviteli kimutatások alapján
: Bujdosó Levente
: Bujdosó Levente
Kínálatelemzés a Pizza Mamma pizzériában
: Mészáros Adél Mária
: Mészáros Adél Mária
A Pizza Hut dolgozóinak feladatai
: Erdősi Luca
: Erdősi Luca
A Leno Classic Pizzéria itallapjának bemutatása, elemzése értékesítési szempontból
: Szabó Richárd Ervin
: Szabó Richárd Ervin
A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán
: Berta Laura Rita
: Berta Laura Rita
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
A franchise rendszerek bemutatása a Pizza EATaliano példáján keresztül
: Bognár Ákos
: Bognár Ákos
Pizza Monkey marketing tevékenységének elemző bemutatása
: Rákos Márk
: Rákos Márk
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Pizza Forte marketingstratégiája és a fogyasztók szemlélete
: Bartalis Bernadett
: Bartalis Bernadett
Magyar és Olasz gasztronómia összehasonlítása különös tekintettel a két ország gazdasági hátterére és társadalmi szokásaira
: Járdányi Tamás Antal
: Járdányi Tamás Antal
Az olasz-magyar kulturális kapcsolatok alakulása az Olasz Kultúrintézet tevékenységén keresztül
: Tóth Boglárka
: Tóth Boglárka
A Pizza Forte marketingstratégiája és marketingkommunikációs eszközeinek bemutatása
: Juhász Balázs
: Juhász Balázs
Az Aztapasta tésztabár és pizzéria SWOT és PEST-elemzése, marketing stratégiájának bemutatása
: Rónási Krisztina
: Rónási Krisztina
Let's Pizza franchise vállalkozás Magyarországon történő beindításának mérföldkövei
: Miklós Krisztián Pál
: Miklós Krisztián Pál
Marketingkommunikáció és online marketing tevékenységek a pizza készítés világában
: Vitéz Lotti
: Vitéz Lotti
Pizza box and sustainable food packaging. An exploratory study on consumers' perspectives.
: Nguyen Minh Tu
: Nguyen Minh Tu
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
Hasonló tételek
-
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter -
Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban
: Rádi József -
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána -
Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban.
: Király Dominika -
Pizza vagy gulyás? Az olasz és a magyar élelmiszeripari szabàlyozàsok összehasonlítása, ezen országok termékeinek piaci helyzete
: Sallai Ivett