Kínálatelemzés a Pizza Mamma pizzériában
Elmentve itt :
Szerző: | Mészáros Adél Mária |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | élelmiszeripari vállalkozások élelmiszervizsgálat étterem kínálat kínálatelemzés pizza |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36424 |
Hasonló tételek
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
Kínálatelemzés a Flyby Steakhouseban
: Saller Olivér
: Saller Olivér
Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában
: Poszpisel Erik
: Poszpisel Erik
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A kisvállalkozások marketingtevékenységének jelentősége és lehetőségeinek bemutatása a Mamma Róma étterem kapcsán
: Berki Ádám
: Berki Ádám
Ahány ország, annyiféle pizza.
: Varga Réka Petra
: Varga Réka Petra
A Pizza Hut dolgozóinak feladatai
: Erdősi Luca
: Erdősi Luca
Pizza Monkey marketing tevékenységének elemző bemutatása
: Rákos Márk
: Rákos Márk
A Pizza Me Központ Kft. pénzkezelési szabályzata, számviteli politikája keretében
: Bocz Csilla Mária
: Bocz Csilla Mária
Pizza Forte marketingstratégiája és a fogyasztók szemlélete
: Bartalis Bernadett
: Bartalis Bernadett
A Pizza Forte marketingstratégiája és marketingkommunikációs eszközeinek bemutatása
: Juhász Balázs
: Juhász Balázs
Let's Pizza franchise vállalkozás Magyarországon történő beindításának mérföldkövei
: Miklós Krisztián Pál
: Miklós Krisztián Pál
A franchise rendszerek bemutatása a Pizza EATaliano példáján keresztül
: Bognár Ákos
: Bognár Ákos
Marketingkommunikáció és online marketing tevékenységek a pizza készítés világában
: Vitéz Lotti
: Vitéz Lotti
Pizza box and sustainable food packaging. An exploratory study on consumers' perspectives.
: Nguyen Minh Tu
: Nguyen Minh Tu
Pizzéria a legjavából - A Pizza Hut marketingtevékenysége a hazai piacon
: Kányai Adrienn Roxána
: Kányai Adrienn Roxána
A Pizza Palazzo étterem és az olasz gasztronómia kedveltsége hazánkban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján.
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
Az olasz gasztronómia és a nápolyi pizza kedveltségének vizsgálata hazánkban a Neapolis pizzéria kínálatán keresztül
: Gáll Ivett
: Gáll Ivett
Pizza vagy gulyás? Az olasz és a magyar élelmiszeripari szabàlyozàsok összehasonlítása, ezen országok termékeinek piaci helyzete
: Sallai Ivett
: Sallai Ivett
A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán
: Berta Laura Rita
: Berta Laura Rita
A magyar gyógyszergyártás ÁFA-kezelése nemzetközi viszonylatban
: Mészáros Mária
: Mészáros Mária
Az érzelmi intelligencia és a teljesítményértékelés összefüggései
: Mészáros Lucia Mária
: Mészáros Lucia Mária
A rendezvényszervezés átalakulása a Hilton Budapestben a pandémia hatására
: Sági Adél
: Sági Adél
A logók komplexitásának hatása a fogyasztókra
: Kutai Adél
: Kutai Adél
Civilizációk és a francia nyelv, avagy a multikulturalizmus a globális világban
: Gyurkovics Adél
: Gyurkovics Adél
A divat és a közösségi média kapcsolata
: Molnár Adél
: Molnár Adél
A dolgozói motiváció és a szolgáltatások kapcsolata a Haiberg GmbH példáján keresztül
: Gerván Adél
: Gerván Adél
A kulturális identitás megjelenése a fesztiváliparban - Sziget fesztivál és a Balaton Sound alapján
: Bokor Adél
: Bokor Adél
Brazília és a BRICS a változó nemzetközi környezetben
: Domokos Adél
: Domokos Adél
Hogyan befolyásolja a TikTok a „Z” generáció vásárlási szokásait és kapcsolatukat a márkákkal?
: Kiss Adél
: Kiss Adél
A jó kapcsolat alapja a jó kommunikáció, avagy belső kommunikációs IT platformok a vállalati életben
: Tulkán Adél
: Tulkán Adél
A jó kapcsolat alapja, a jó kommunikáció, avagy belső kommunikációs IT platformok a vállalati életben
: Tulkán Adél
: Tulkán Adél
A lízing finanszírozás folyamata a CIB Bank Zrt-nél
: Sztranyák Adél
: Sztranyák Adél
A vezetői számvitel alkalmazása a Coop Kiskőrös Zrt-nél
: Sztranyák Adél
: Sztranyák Adél
Fenntarthatóság a divatban
: Szerencsés Adél
: Szerencsés Adél
A légi szállítmányozás import folyamatai a cargo-partner Kft.-nél
: Lázók Adél
: Lázók Adél
A szállodai vendégélmény és szolgáltatásminőség a Hilton Hotel Budapest példáján keresztül
: Sági Adél
: Sági Adél
Mindenütt jó, de a legjobb... a helyidentitás vizsgálata Budapesten
: Domokos Adél
: Domokos Adél
Fogyasztói döntési preferenciák különböző kontextusok függvényében a multivitamin piacon és a Supradyn
: Rittgasszer Adél
: Rittgasszer Adél
Hasonló tételek
-
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina -
Kínálatelemzés a Flyby Steakhouseban
: Saller Olivér -
Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában
: Poszpisel Erik -
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta -
A kisvállalkozások marketingtevékenységének jelentősége és lehetőségeinek bemutatása a Mamma Róma étterem kapcsán
: Berki Ádám