Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Állati eredetű élelmi anyagok...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovács Barbara
Other Authors: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Format: Thesis
Kulcsszavak:élelmiszervizsgálat
étlapelemzés
gasztronómia
gasztrotörténet
húsipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36425
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Dokumentum-elérés

Similar Items

  • Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
    ‌: Medvey Kinga Viktória
  • A puha hatalom állati szimbólumai
    ‌: Szegfű Réka
  • Magyarország és a Koreai Köztársaság külgazdasági és gazdaságdiplomáciai kapcsolatai az élelmiszergazdaság terén, különös tekintettel az élő állatok és az állati eredetű termékek kereskedelmére
    ‌: Bende Borbála
  • A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
    ‌: Polonkai Zsanett
  • HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
    ‌: Póka Virág Mária

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs