Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Barbara |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | élelmiszervizsgálat étlapelemzés gasztronómia gasztrotörténet húsipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36425 |
Hasonló tételek
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
A puha hatalom állati szimbólumai
: Szegfű Réka
: Szegfű Réka
Magyarország és a Koreai Köztársaság külgazdasági és gazdaságdiplomáciai kapcsolatai az élelmiszergazdaság terén, különös tekintettel az élő állatok és az állati eredetű termékek kereskedelmére
: Bende Borbála
: Bende Borbála
A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
: Polonkai Zsanett
: Polonkai Zsanett
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária
: Póka Virág Mária
Az allergén anyagok helyettesíthetősége
: Pisók Krisztina
: Pisók Krisztina
Élelmiszer eredetű megbetegedések a vendéglátásban
: Bodnár Enikő
: Bodnár Enikő
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonoknál
: Orbán Kinga Fruzsina
: Orbán Kinga Fruzsina
Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében
: Pencz Dorottya Kata
: Pencz Dorottya Kata
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A veszélyes anyagok szállítmányozása, raktározása és tulajdonságai
: Csuth György
: Csuth György
Élelmiszer eredetű megbetegedések és higiénia a közösségi étkeztetésben
: Horváth Panna
: Horváth Panna
Veszélyes anyagok közúti szállítmányozása egy magyarországi akkumulátorgyárhoz
: Nagy Kristóf
: Nagy Kristóf
Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban
: Hencsei Éva Anna
: Hencsei Éva Anna
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Szemléletváltás a hangzó anyagok használatában a posztkommunikatív nyelvoktatásban
: Győri Anna
Megjelent: (2003)
: Győri Anna
Megjelent: (2003)
Tananyagfejlesztés a Termékismeret és forgalmazás tárgy Fenntartható anyagok témaköréhez
: Palaticzky Anett
: Palaticzky Anett
Fekáliás eredetű baktériumok kimutatása mobiltelefonok felületéről és a felhasználók kezeiről
: Debreczeni Lilla
: Debreczeni Lilla
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A műszaki anyagok készletgazdálkodásának bemutatása a Richter Gedeon Nyrt. gyakorlatában.
: Kunkli Tibor
: Kunkli Tibor
A műszaki anyagok készletgazdálkodásának bemutatása a Richter Gedeon Nyrt. gyakorlatában.
: Kunkli Tibor
: Kunkli Tibor
A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. indirekt anyagok készletgazdálkodásának elemzése
: Balogh Brigitta
: Balogh Brigitta
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
Hasonló tételek
-
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória -
A puha hatalom állati szimbólumai
: Szegfű Réka -
Magyarország és a Koreai Köztársaság külgazdasági és gazdaságdiplomáciai kapcsolatai az élelmiszergazdaság terén, különös tekintettel az élő állatok és az állati eredetű termékek kereskedelmére
: Bende Borbála -
A török eredetű fürdők szerepe Budapest gyógyturizmusában
: Polonkai Zsanett -
HACCP és élelmiszer eredetű megbetegedések - Az élelmiszer eredetű megbetegedések alakulása a közintézményekben
: Póka Virág Mária