Alkoholtartalmú italok felhasználási lehetősége az ételkészítésben Magyarországon, melegkonyhán
Elmentve itt :
Szerző: | Guld Márta |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | alkoholtartalmú ital bor ételkészítés ital melegkonyha vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36555 |
Hasonló tételek
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana
: Ganbold Tana
Az alkoholmentes és csökkentett alkoholtartalmú borok fogyasztói megítélése és jövőképe
: Szabó Dorottya
: Szabó Dorottya
Kevert italok az üzletekben
: Kovács Gábor
: Kovács Gábor
Alkoholmentes italok fogyasztásának szokásai
: Szentmariay Réka
: Szentmariay Réka
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence
: Persőtzi Balázs Bence
Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
: Kádas Lajos
Megjelent: (2022)
Okostelefonok applikációinak felhasználási szokásai
: Tóth Tamás Gergely
Megjelent: (2013)
: Tóth Tamás Gergely
Megjelent: (2013)
Az üzleti intelligencia felhasználási területei
: Banu László
: Banu László
Koffeintartalmú italok fogyasztási szokásai sportolók körében
: Resch Miklós
: Resch Miklós
ERP BI új felhasználási módja
: Rádi Dániel
: Rádi Dániel
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Reklámeszközök hatása a fogyasztói magatartásra az alkoholos italok piacán
: Pásztor Kiara Eszmeralda
: Pásztor Kiara Eszmeralda
Az Internet jelentősége, felhasználási lehetőségei a kereskedelemben
: Kelemen Zoltán
: Kelemen Zoltán
Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik
: Záhonyi Réka
: Záhonyi Réka
ERP BI modul új felhasználási módja
: Kovács Dóra Jozefina
: Kovács Dóra Jozefina
A tehéntej és a növényi italok fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Czere Liza
: Czere Liza
Felhasználási területek és biztonsági problémák az IoT világában
: Csengeri Lilla Ágnes
: Csengeri Lilla Ágnes
A kézműves italok népszerűsége a fiatal-, illetve középkorú felnőttek körében
: Hegyi Ábel
: Hegyi Ábel
Blokklánc technológia és annak felhasználási lehetőségei a logisztikában
: Szabó Maja
: Szabó Maja
A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül
: Ákontz Péter
: Ákontz Péter
Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban
: Pepich Réka
: Pepich Réka
A blokklánc-technológia felhasználási módjai és hatása az egyes szektorokra
: Lukács Sándor Lehel
: Lukács Sándor Lehel
A Generatív MI modellek felhasználási szokásainak, következményeinek feltérképezése Magyarországon a ChatGPT-n keresztül
: Nyikes Vencel
: Nyikes Vencel
ERP BI modul új felhasználási módja a MOL-nál
: Jándy Tamás
: Jándy Tamás
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
A blokklánc technológián alapuló üzleti megoldások felhasználási eseteinek modellezése
: Iván Gábor Tamás
: Iván Gábor Tamás
Vadon termő és termesztett gombák felhasználási lehetőségei a vendéglátásban
: Bene Luca
: Bene Luca
A blokklánc lehetséges felhasználási módjai a logisztikai folyamatok fejlesztésében
: Mida Vivien
: Mida Vivien
A gépi tanulás felhasználási lehetőségei a klímaváltozás elleni küzdelemben
: Simon Bernadett
: Simon Bernadett
Adatvizualizáció felhasználási lehetőségei egy vállalat humán erőforrásainak hatékonyságnövelése érdekében
: Farkas Adél
: Farkas Adél
Energiaitalok és Izotóniás Italok Fogyasztói Szokásainak Vizsgálata 18 és 30 Évesek Körében
: Sipos Endre
: Sipos Endre
Az eltérő internet felhasználási szokásokhoz alkalmazkodó vállalati kommunikáció a közösségi média színterein
: Barabás Attila Szilárd
: Barabás Attila Szilárd
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
Koffein italok fogyasztási szokásai összehasonlítás a BGE és a SUNY New Paltz diákjai között
: Tóth Bence
: Tóth Bence
Pályekezdők kilátásai Magyarországon- Shared Service Center, mint elhelyezkedési lehetőség
: Kárász Tünde
: Kárász Tünde
Tematikus utak lehetősége Magyarországon, összevetése a német tematikus utakkal
: Surján Eszter
: Surján Eszter
A Diageo termékportfóliójának és a prémium minőségű alkoholos italok fogyasztási szokásainak elemzése a magyar piacon
: Dóra Máté
: Dóra Máté
A Z-generáció koffeines italfogyasztási szokásainak elemzése és a koffeines italok esetében alkalmazott marketingkommunikáció vizsgálata
: Krizsán Kitti
: Krizsán Kitti
Kényszerből lehetőség online idegenvezetés a pandémia alatt
: Jánosi Eszter
: Jánosi Eszter
Fesztiválturizmus szerepe Magyarországon, avagy a Hegyalja Fesztivál újbóli megrendezésének lehetősége
: Dömötöri Dorina
: Dömötöri Dorina
Hasonló tételek
-
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana -
Az alkoholmentes és csökkentett alkoholtartalmú borok fogyasztói megítélése és jövőképe
: Szabó Dorottya -
Kevert italok az üzletekben
: Kovács Gábor -
Alkoholmentes italok fogyasztásának szokásai
: Szentmariay Réka -
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence