Panaszszituáció kezelése az Amrest Kft és a Starbucks Coffee Company példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | Kondorossy Karolina Eszter |
|---|---|
| További közreműködők: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | elégedettség kávé minőségmenedzsment panasz vevőközpontúság |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36592 |
Hasonló tételek
Panaszszituáció-management a Starbucks kávézóban
: Fodor Zsófia
: Fodor Zsófia
Panaszszituáció kezelése az Aquaworld Élményfürdőben
: Szegvári Patrícia
: Szegvári Patrícia
Panaszszituáció kezelése a Sofitel Budapest szállodában
: Imre Eszter
: Imre Eszter
Panaszszituáció kezelése a gyorsétterem láncoknál
: Balogh Gábor
: Balogh Gábor
Panaszszituáció kezelése a Gellért Hotelben
: Antalka Szilvia
: Antalka Szilvia
A panaszszituáció kezelése az Astoria Hotelben
: Kátai Richárd
: Kátai Richárd
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Az érzékszervi marketing és alkalmazása a Costa Coffee, illetve Starbucks kávéházakban
: Benkő Inez
: Benkő Inez
Panaszszituáció kezelése az NH Hotel Budapest szállodában
: Marlok Anikó
: Marlok Anikó
Panaszszituáció kezelése az Erzsébet Hotel City Centerben
: Tóth Fanni
: Tóth Fanni
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest Korona szállodában
: Láng Daniella
: Láng Daniella
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest City Center Hotelben.
: Rákó Dávid Gábor
: Rákó Dávid Gábor
Autologisztika szerepe az AmRest, mint nagyvállalat vonatkozásában.
: Hollósi Márton
: Hollósi Márton
Panaszszituáció kezelés a Dudok Rendezvényházban
: Bodnár Zsófia
: Bodnár Zsófia
Starbucks At Home - Avagy a Starbucks márka kiterjesztése az otthoni világba
: Onhausz Cintia
: Onhausz Cintia
Starbucks, mint franchise
: Hamar Noémi
: Hamar Noémi
A Starbucks vendéglátásmarketingje
: Szőllősi Antónia
: Szőllősi Antónia
A vállalati imázs kialakítása, a Starbucks példáján
: Gál Gitta
: Gál Gitta
Starting a successful Specialty Coffee Business in Vienna – The Shaggy Dog Coffee
: Felszeghy Bence
: Felszeghy Bence
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
Panaszszituáció és panaszkezelés a budavári Hilton szállodában
: Madarász Gergő
: Madarász Gergő
A HELL Energy Coffee márka újrapozícionálása
: Fürtös Eszter
: Fürtös Eszter
A tartós távmunka magánéletre és munkavégzésre gyakorolt hatásai az Amrest Kft. központi irodájának munkavállalói esetében
: Varga Zsanett
: Varga Zsanett
Home Office vs. irodai munka - Új kihívások a Covid 19 kapcsán az Amrest. Kft. könyvelőjeként
: Meiszterits Bianka
: Meiszterits Bianka
A Costa Coffee fogyasztói megítélése.
: Nagy Zalán
: Nagy Zalán
A Starbucks marketingstratégiájának elemző bemutatása
: Takács Rita
: Takács Rita
A magyarországi specialty kávépiac helyzete a Goosebumps Coffee Lab példáján
: Bartokos Lili
: Bartokos Lili
A Starbucks fenntarthatósága és innovatív vendéglátásmarketingje
: Szőllősi Antónia
: Szőllősi Antónia
A társadalmi felelősség jelentőségének vizsgálata a Starbucks vállalaton keresztül
: Fejes Dominika
: Fejes Dominika
A Starbucks Marketingstratégiájának Vizsgálata Fogyasztói Véleménykutatás és Szokások Felmérése
: Pap Krisztián István
: Pap Krisztián István
Presence of Corporate Social Responsibility In The Coffee Industry
: Bordás Cintia Ilona
: Bordás Cintia Ilona
Spilling the beans - Barista preferences in specialty coffee
: Mórász Mátyás
: Mórász Mátyás
A kávé és az itthoni franchise-kávézóláncok bemutatása, a Starbucks kávézók példáján
: Hoffmann Anna
: Hoffmann Anna
Economic importance of coffee culture through catering businesses
: Horváth Krisztián
: Horváth Krisztián
Consumer perception of product quality regarding instant coffee
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A magyarországi Starbucks kávézók marketingkommunikációs tevékenységeinek elemzése
: Borbás Tünde
: Borbás Tünde
Panaszmenedzsment a Starbucks kávézólánc egy budapesti egységében
: Buda Blanka
: Buda Blanka
A globális fenntarthatósági vállalások kihívásai a Magyarországi multinacionális vállalatok tükrében a Starbucks vállalat példáján keresztül bemutatva
: Gáspár Judit Lilla
: Gáspár Judit Lilla
Hasonló tételek
-
Panaszszituáció-management a Starbucks kávézóban
: Fodor Zsófia -
Panaszszituáció kezelése az Aquaworld Élményfürdőben
: Szegvári Patrícia -
Panaszszituáció kezelése a Sofitel Budapest szállodában
: Imre Eszter -
Panaszszituáció kezelése a gyorsétterem láncoknál
: Balogh Gábor -
Panaszszituáció kezelése a Gellért Hotelben
: Antalka Szilvia