A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
Saved in:
Main Author: | Vida Nikolett |
---|---|
Other Authors: | Seregi Andrásné |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | borászat borkultúra étterem kérdőíves felmérés magyarországi borvidékek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36598 |
Similar Items
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
A Móri Borvidék marketingkommunikációja
: Légrádiné Molnár Mariann
: Légrádiné Molnár Mariann
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs
: Pável Balázs
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
A Móri borvidék szerepe a helyi turizmusban
: Szurok Rebeka
: Szurok Rebeka
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A Móri Borvidék kulturális kastélyhasznosításának bemutatása két példán keresztül
: Zsömbörgi Bernadett Zsófia
: Zsömbörgi Bernadett Zsófia
Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
: Deák Levente István
: Deák Levente István
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
A Soproni borvidék és borainak helyzete és jövője
: Jagosits Alexandra
: Jagosits Alexandra
Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása
: Farkas Laura Fruzsina
: Farkas Laura Fruzsina
A Paulus Borház, a Móri borvidék kiemelkedő borászatának átfogó elemzése marketing szemmel
: Németh Ágota
: Németh Ágota
A Szekszárdi borvidék népszerűsítése a helyi fesztiválok és rendezvények által
: Török Bálint
: Török Bálint
Borturizmus a Móri Borvidéken
: Restár Tünde
: Restár Tünde
Az Istvándy Pincészet és borainak bemutatása
: Varga Gabriella Boglárka
: Varga Gabriella Boglárka
A Kökény és Fia Családi Borászat, valamint a Kunsági borvidék ismertetése és népszerűsítése
: Bakos Csenge
: Bakos Csenge
A borok megjelenése a Platán Étterem kínálatában, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Kiss Renáta Petra
: Kiss Renáta Petra
A Pannonhalmi Apátsági Pincészet és borainak bemutatása
: Steczina Zsófia
: Steczina Zsófia
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
: Tot Stefánia
: Tot Stefánia
Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
: Huszár Beatrix
: Huszár Beatrix
Az alternatív energiaforrások népszerűsítése az interneten
: Bozóki Csaba
Published: (2014)
: Bozóki Csaba
Published: (2014)
A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása
: Pető Szilvia
: Pető Szilvia
Ayurvéda az utazási irodák kínálatában
: Goschler Bianka Éva
: Goschler Bianka Éva
A cirkuszművészet, mint turisztikai termék népszerűsítése
: Demeter Anna Kinga
: Demeter Anna Kinga
Szinkronkorcsolya sportág népszerűsítése sportmarketing eszközökkel Magyarországon
: Murányi Szilvia
: Murányi Szilvia
Budapest népszerűsítése a belföldi turisták körében
: Kiss Alíz Orsolya
: Kiss Alíz Orsolya
Budapest népszerűsítése a belföldi turisták körében
: Kiss Alíz Orsolya
: Kiss Alíz Orsolya
Budapesti piacok a turizmus kínálatában
: Marczinkó Sára
: Marczinkó Sára
Termékmegjelenítés a kereskedelmi televíziók kínálatában
: Tóth Renáta
: Tóth Renáta
Posztmodern attrakciók a városok kínálatában
: Kádár Csenge
: Kádár Csenge
Lakossági számlacsomagok az OTP Bank kínálatában
: Kormosné Koós Kitti
: Kormosné Koós Kitti
Az újvilág és az óvilág borainak értékesítése A luxus borok helyzete a világ borkereskedelmében
: Kemendy Kristóf László
: Kemendy Kristóf László
Az Egri borvidék marketingstratégiáinak bemutatása
: Kiss Dorina
: Kiss Dorina
A fenntartható turizmus szerepe Budapest kínálatában
: Csoma Kitti
: Csoma Kitti
A vízi turizmus népszerűsítése a Hungexpo portfólióján keresztül
: Bárdi Tamara Ibolya
: Bárdi Tamara Ibolya
A felelős állattartás népszerűsítése a közösségi erő által
: Németh Noémi
: Németh Noémi
LAKOSSÁGI HITELEK A CIB BANK ZRT. KÍNÁLATÁBAN
: Légli Anna
: Légli Anna
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Egy online platform népszerűsítése kutyatenyésztők és kutyát vásárlók körében
: Nagy Dániel
: Nagy Dániel
Similar Items
-
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória -
A Móri Borvidék marketingkommunikációja
: Légrádiné Molnár Mariann -
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs -
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán -
A Móri borvidék szerepe a helyi turizmusban
: Szurok Rebeka