Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Mező Petra |
---|---|
További közreműködők: | Oláh Péter Károly |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | globális probléma regionális különbségek szállodaipar turizmus válságkezelés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36675 |
Hasonló tételek
Egy budapesti szálloda piaci bevezetése a Lifestyle Hotel példáján keresztül
: Tordai Péter
: Tordai Péter
Egy új szálloda turizmusra gyakorolt hatásának vizsgálata Szegeden, az Art Hotel Szeged példáján keresztül
: Andula Viktória
: Andula Viktória
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág
: Varga Virág
A konténerhiány és a koronavírus hatásának vizsgálata egy szállítmányozó cégen keresztül
: Tóth Bettina
: Tóth Bettina
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
Az emberi erőforrás menedzsment bemutatása egy szálloda példáján keresztül
: Fügedi Áron
: Fügedi Áron
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
Márkaépítés egy budapesti skybar példáján keresztül
: Pisser Petra
: Pisser Petra
A koronavírus könyvvizsgálatra gyakorolt hatásának elemzése a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. budapesti részlegében
: Kunsági-Máténé Rácz Viktória
: Kunsági-Máténé Rácz Viktória
Koronavírus légi szállítmányozásra gyakorolt hatásának bemutatása a DHL Globál Szállítmányozási Kft.-n keresztül
: Konkoly Gergő István
: Konkoly Gergő István
Válságkommunikáció, mint a válságkezelés egyik kulcsfontosságú eleme egy budapesti szálloda belső kommunikációjának példáján keresztül
: Kajtor Anita
: Kajtor Anita
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
A projektkockázatok hatásának bemutatása a kisvállalkozás sikeresség példáján keresztül
: Jedlicska Dóra
: Jedlicska Dóra
Az élelmiszerpazarlás komplex elemzése a budapesti Hilton Garden Inn szálloda példáján keresztül
: Tomasovszki Klaudia
: Tomasovszki Klaudia
A rendezvényszervezési tevékenység összehasonlítása a Hotel Broadmoor és egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján keresztül
: Takács Dávid László
: Takács Dávid László
A koronavírus hatásának vizsgálata az e-kereskedelemre és az online fogyasztói magatartásra a Libero példáján keresztül
: Závodszky Luca
: Závodszky Luca
Egy budapesti ibis szálloda pandémia utáni működésének elemzése
: Viglási Roland
: Viglási Roland
A digitalizáció hatásának bemutatása a kis- és középvállalkozásokra egy konkrét vállalat példáján keresztül
: Marton Dominik
: Marton Dominik
A három budapesti reptéri szálloda bemutatása és eredményességének vizsgálata
: Halász Tünde
: Halász Tünde
A Housekeeping részleg bemutatása egy budapesti luxusszálloda példáján keresztül
: Kovács Ádám
: Kovács Ádám
Egy négycsillagos budapesti szálloda megvalósíthatóságának vizsgálata nemzetközi standardok alapján
: Takács Márton
: Takács Márton
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
: Czeller Balázs
: Czeller Balázs
Vendégpanaszok kezelése a szállodákban egy konkrét szálloda példáján keresztül
: Bugár-Mészáros Krisztina
: Bugár-Mészáros Krisztina
Fiktív budapesti, ázsiai témájú szálloda megvalósíthatósági tanulmányterve
: Balogh Barnabás
: Balogh Barnabás
A MICE szegmens hatásának összehasonlító elemzése három budapesti szállodára
: Gregor Kitti
: Gregor Kitti
Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül
: Kozma Nikolett
: Kozma Nikolett
A környezettudatos gazdálkodás bemutatása a Mercure Budapest Korona szálloda példáján keresztül
: Kalmár Kincső
: Kalmár Kincső
A koronavírus hatása a budapesti szállodaiparra
: Kanizsai Brigitta
: Kanizsai Brigitta
Egy beruházás főbb pénzügyi mutatókra való hatásának bemutatása egy konkrét vállalkozáson keresztül
: Kemes Laura
: Kemes Laura
Egy beruházás főbb pénzügyi mutatókra való hatásának bemutatása egy konkrét vállalkozáson keresztül
: Kemes Laura
: Kemes Laura
Az egészségturizmus bemutatása a budapesti törökfürdők példáján keresztül
: Sáfrán Judit
: Sáfrán Judit
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
A vezetői tréning hatásának bemutatása a vezetőkre egy adott vállalaton keresztül
: Kocsis Eszter Fanni
: Kocsis Eszter Fanni
A MICE turizmus bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda példáján keresztül
: Hegedüs Dorottya
: Hegedüs Dorottya
A Mozaik, Budapesti LMBTQ-keresztény közösség bemutatása – A közösség egyénre gyakorolt fejlesztő hatásának tükrében.
: Balla András Tibor
: Balla András Tibor
COVID hatásának vizsgálata a rendszerkockázat mérési eszközein keresztül
: Mészáros Petra Klára
: Mészáros Petra Klára
A digitalizáció logisztikára gyakorolt hatásának bemutatása vállalatirányítási rendszereken keresztül
: Szautner Máté
: Szautner Máté
A fogászati turizmus bemutatása két budapesti klinika példáján keresztül
: Reményi Ágnes
: Reményi Ágnes
A turisztikai animáció sajátosságai. A gyermek animáció bemutatása egy hazai szálloda és egy hazai kemping példáján keresztül
: László Dominik
: László Dominik
Hasonló tételek
-
Egy budapesti szálloda piaci bevezetése a Lifestyle Hotel példáján keresztül
: Tordai Péter -
Egy új szálloda turizmusra gyakorolt hatásának vizsgálata Szegeden, az Art Hotel Szeged példáján keresztül
: Andula Viktória -
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág -
A konténerhiány és a koronavírus hatásának vizsgálata egy szállítmányozó cégen keresztül
: Tóth Bettina -
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra