Starting up a Restaurant Business/Restaurant Entrepreneurship in Budapest
Elmentve itt :
Szerző: | Shoaib Hanif |
---|---|
További közreműködők: | Weninger Ágnes Rita |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | business planning development entrepreneurship food industry marketing |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36711 |
Hasonló tételek
Market research and plan for Vietnamese fast-food chain-restaurant start-up
: Nguyen Tran Diemmi
: Nguyen Tran Diemmi
The process of making a restaurant from the ground up
: Fidy Mátyás
: Fidy Mátyás
Crisis Effects on Restaurants Business Models
: Bánki Tamás Balázs
: Bánki Tamás Balázs
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter
: Malcsiner Eszter
Establishment of a Start-Up company
: Nagy Dominik
: Nagy Dominik
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
The marketing activities of a start-up company
: Marics András
: Marics András
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
Start-up, mint vállalkozás és szemlélet
: Zsohár Dániel
: Zsohár Dániel
Successful restaurant management franchise vs independent
: Munkhzul Temuulen
: Munkhzul Temuulen
Customer's perception of sustainable restaurant The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
: Nguyen Quynh Thu
: Nguyen Quynh Thu
A Fitmeal, mint start-up vállalkozás felépítése
: Vezér-Tóth Balázs
: Vezér-Tóth Balázs
The management of the impacts of the pandemic on the operation of restaurants in Budapest and the metropolitan area
: Geszler Fanni Erzsébet
: Geszler Fanni Erzsébet
Magyar turisztikai Start up marketingkommunikációs eszközeinek hatásvizsgálata
: Vatamány Vivien
: Vatamány Vivien
Social Entrepreneurship in the Context of Business and Disability Studies
: Csángó Dániel
: Csángó Dániel
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
Marketing strategies for the restaurant chain "Cake"
: Hodobay Szavuskina Jelena
: Hodobay Szavuskina Jelena
Investigating memorable restaurant guest experience
: Kovács Kornélia
: Kovács Kornélia
Increasing profitability in hotels and restaurants by IT developments.
: Kéki Márton
: Kéki Márton
The role of influencer marketing in case of restaurants
: Katalin Alícia Mercédesz
: Katalin Alícia Mercédesz
Sustainable Dining Innovation Crafting a Business Plan for a Vegetarian Restaurant in Kyrgyzstan
: Eliakhunova Shakhnoza
: Eliakhunova Shakhnoza
Start-up-ból start-down, avagy hogyan fejlesszünk csőd közeli helyzetig? (esettanulmány)
: Puskás József
: Puskás József
Influence of the U.S. Economic Development on the Tech Companies and Start-ups
: Gafarova Adelya
: Gafarova Adelya
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
Hotels and restaurants in tourism development in Azerbaijan problems and perspectives
: Musazade Hazi
: Musazade Hazi
Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective
: Huszák Paula Linda
: Huszák Paula Linda
The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
: Takács Péter Gergő
: Takács Péter Gergő
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Examining restaurant resilience during the energy crisis
: Manhertz Gréta
: Manhertz Gréta
The impact of social media on consumers' restaurant choices
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
Investigating the influence of live music on restaurant consumption
: Takács Fanni
: Takács Fanni
Vállalatok értékelésének módszerei, különös tekintettel a start-up vállalkozásokra
: Szendi Virág
: Szendi Virág
Start-up biosörgyár elindulásához szükséges kutatás, és üzleti terv
: Lázár Nikolett Rebeka
: Lázár Nikolett Rebeka
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Online marketing strategy for a Japanese restaurant in Budapest during the COVID-19 Pandemic
: Hirano Mizuki
: Hirano Mizuki
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia
: Kapitány Claudia
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
The investigation of managerial duties in the case of high-class restaurants
: Bárányos Bence
: Bárányos Bence
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
Hasonló tételek
-
Market research and plan for Vietnamese fast-food chain-restaurant start-up
: Nguyen Tran Diemmi -
The process of making a restaurant from the ground up
: Fidy Mátyás -
Crisis Effects on Restaurants Business Models
: Bánki Tamás Balázs -
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia -
Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant
: Malcsiner Eszter