A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | árképzés árképzési módszerek marketingeszközök vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36762 |
| Abstract: | A projektmunkám a vendéglátó egységek kínálatának elemzéséről szól. Azon belül az árképzés elemeiről és az étlap és itallap összeállításának általános szabályaival foglalkozik a téma. Megtalálhatóak benne a vendéglátás marketingjének alapjai. Az egész téma a VakVarjú étterem kínálatának elemzésére épül. Megtudhatják az olvasok, hogyan alakult át az a la carte étterem a covid 19 vírus alatt házhozszállítással foglalkozóvá és, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük gazdaságilag és milyen nehezen tudták megtartani a munkavállalóikat. A Magyarországi vendéglátó egységek helyzetébe is betekintés nyerhetnek, hogy a korona vírus milyen hatást gyakorolt rájuk. |
|---|