A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gál Bojána
További közreműködők: Sóvári Katalin
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:bor
borászat
borkultúra
borturizmus
magyarországi borvidékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36778

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36778
005 20210922091142.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gál Bojána 
245 1 2 |a A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban  |c Gál Bojána  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom témájaként az egri Juhász Testvérek Pincészetének bemutatását választottam, kitérve a téma fő céljára, amely a termékválaszték bemutatása, valamint a termékek felhasználása a vendéglátásban. Magyarországon egyre többen választják úticélként a borvidékeket, ezáltal az ehhez kapcsolódó turisztikai ágazat felszálló ágban van. A dolgozatban több oldalról vizsgálom a pincészet munkáját, jövőbeli célkitűzéseit. Fontos, hogy az olvasók megismerjék az egri borvidéket, valamint a Juhász Testvérek történetét, eredetét, magát a Kft. alakulását, fejlődését. Szakdolgozatom alapfelvetése, hogy a pincészet termékkínálata igen széleskörű, az értékesítés több területén is helytálló, valamint a termékek sora a generációváltás után is bővülő tendenciát mutat. A dolgozatban használt kutatási módszereim közül a legfontosabb az interjú, hiszen egy jól működő, országszerte ismert cégről van szó, ezért mindenképp ez a legjobb módja, hogy első kézből tudjam meg a számomra hasznos információkat, amelyek a dolgozatomban kifejtésre kerülnek. Ezen kívül készítettem egy kérdőívet, amelyben napjaink borfogyasztási szokásait mértem fel, valamint természetesen meglévő információkból, forrásokból is dolgoztam, hogy a munkám szakirodalmi háttere is megalapozott legyen. A bor, a borfogyasztás és a turizmus mindig közkedvelt téma, ezért sok írásos anyag, internetes forrás állt a rendelkezésemre. 
695 |a bor 
695 |a borászat 
695 |a borkultúra 
695 |a borturizmus 
695 |a magyarországi borvidékek 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36778/1/Szakdolgozat-%20G%C3%A1l%20Boj%C3%A1na.pdf  |z Dokumentum-elérés